Ostalo > Offtopic
Okupljanje
Vladar:
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
BGILLEGAL:
--- Citat: Corey ---
--- Citat: Vojislav ---Ja nisam video nikada uživo 95% forumaša pa ću doći, jer imam želju mnoge od njih da upoznam, tako da nema šta da ti je "trulo".
--- Kraj citata ---
pa ono,ako se vi ne znate onda može :) ipak je ovo obeležje godinu dana foruma i želeo bih da prisustvujem :*
nego dajte cene pića tamo,kolko je vops,rakija :D i ostalo :)
--- Kraj citata ---
corey :D sta je ovo covece jel to na internetu postoji samo jedna ekipa :D koju interesuje sve :D coreya svuda vidjam :D
mozda me se ne secas, moj stari nick sa rura je T-Bone! :)
natasha_bg:
trebalo bi doci u onome u cemu najvise volimo da vezbamo.bicemo zapazeni sigurno
Vojislav:
--- Citat: laracroft ---kafic ima super ekipu i atmosferu........mislim da smo po danu promasili tequila night koji organizuju.....
mada u poredjenju sa ostalim mestima prilicno je malo i mozda mracno,drvene stolice klasika imaju foteljice i tako....u 18h ne verujem da c ebiti guzve
NEGO LJUDI DA SE OBUCEMO PICNUTO ILI SPORTSKI.......DA NE DODJEM KAO PROMASAJ!!!!!
--- Kraj citata ---
I ja sam o tome razmisljao, pa cu se ispod struka obuci sportski, a iznad struka cu da se obucem picanski, pa cu da se sa svima uklopim. :D
P:
Koliko vidim bice vise devojaka nego momaka... znaci dolazim obavezno 8)
18h... i will be there ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju