Ostalo > Offtopic
Okupljanje
Zoka:
..
SlowMotion:
Elou piplZ! Super je to što organizujete i biće vam jako jako dobro milion posto. Takvi susreti su uvek pogodak, bila na par do sada. Anforčntli, pošto sam ja tek tihi posmatrač foruma, trula aerobikašica i perheps buduća bodibilderka u pokušaju pa bi me bilo sramota da unesem svoj tur i postavim ga pored mnogo čvršćih :), samo ću da vam pružim podršku i poželim jako dobar provod :)))
Pedja_Petrovic:
--- Citat: SlowMotion ---Elou piplZ! Super je to što organizujete i biće vam jako jako dobro milion posto. Takvi susreti su uvek pogodak, bila na par do sada. Anforčntli, pošto sam ja tek tihi posmatrač foruma, trula aerobikašica i perheps buduća bodibilderka u pokušaju pa bi me bilo sramota da unesem svoj tur i postavim ga pored mnogo čvršćih :), samo ću da vam pružim podršku i poželim jako dobar provod :)))
--- Kraj citata ---
...STETA...NIJE PROBLEM U MEKANOSTI DUPETA....TO SE DA KORIGOVATI LAKO DA OCVRSNE :twisted: :twisted:
SlowMotion:
hahahaha sem ako hoćemo da očvrsne samo do određene granice jer ima čari i u jednom aerobičastom, polučvrstom, elda? ;)
Super se provedite, svejedno
dulse:
ja sinoc zamalo ne odoh u extrim kafe.. na zalost moji koreni su ipak prevagnuli i u 22h sam otisla na sarajevske cevape koji su otvoreni bas pored..... videh tamo i dosta poznate sarajevske raje .. zija valentina zdravka colica ( koliko sam skontala on iu drzi to ) etc .... to sum up treba da me je sramota doci na ovaj forum danas :(.. stoga.. nemojte zalutat u nedelju i ne gledajte oko sebe nego pravas extrim!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju