Ostalo > Offtopic
Okupljanje
bajic:
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: SSd1 ---ja bih dosao, mada mi malo trulo ipak sam manji od vas (jesam verovatno visi ,al sam i uzi :))
--- Kraj citata ---
Svaka ti čast kad si uspeo da budeš u isto vreme i manji i viši od nas! Ti si neka kontroverzna ličnost?! :D
Pa witch ima duplo veću ruku od mene i mene eto nije sramota da dođem! :twisted: :D
--- Kraj citata ---
A tek mene!
Sta fali, nije sve u sirini, ima nesto i u glavi! :wink: Ako mozes dodji.
sempai:
resio sam da se suocim sa svojim kompleksima i strahovima...
idem medju krupnije momke, jace devojke... :) :) :)
dolazim
e, nego da pitam, da li ima negde lista - spisak ko (je rekao da) dolazi...ili je to iznenadjenje :P
Tanja U.:
--- Citat: bajic_z ---
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: SSd1 ---ja bih dosao, mada mi malo trulo ipak sam manji od vas (jesam verovatno visi ,al sam i uzi :))
--- Kraj citata ---
Svaka ti čast kad si uspeo da budeš u isto vreme i manji i viši od nas! Ti si neka kontroverzna ličnost?! :D
Pa witch ima duplo veću ruku od mene i mene eto nije sramota da dođem! :twisted: :D
--- Kraj citata ---
A tek mene!
Sta fali, nije sve u sirini, ima nesto i u glavi! :wink: Ako mozes dodji.
--- Kraj citata ---
E sad sam ja ta koja se dvoumi da li da dodje hahahahaha
SSd1:
OK. doci cu u svakom slucaju onda, nego jel taj Extreme caffe kad od Ktitotra krenem dole ka teretani Extreme? Jel on bas "na ulici" ili mora da se udje u onaj zanatski centar (secam se da tu ima neki centar).
Ponecu i kameru da se snimamo malo, ako nemate nista protiv.
Vojislav:
--- Citat: SSd1 ---OK. doci cu u svakom slucaju onda, nego jel taj Extreme caffe kad od Ktitotra krenem dole ka teretani Extreme? Jel on bas "na ulici" ili mora da se udje u onaj zanatski centar (secam se da tu ima neki centar).
Ponecu i kameru da se snimamo malo, ako nemate nista protiv.
--- Kraj citata ---
Pogrešno! EXTREME CAFFE nije isto što i EXTREME GYM!
EXTREME CAFFE je u Cara Dušana, a imaš tačnu adresu na nekoliko mesta u ovoj temi!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju