Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (68/170) > >>

bajic:

--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: SSd1 ---ja bih dosao, mada mi malo trulo ipak sam manji od vas (jesam verovatno visi ,al sam i uzi :))
--- Kraj citata ---

Svaka ti čast kad si uspeo da budeš u isto vreme i manji i viši od nas! Ti si neka kontroverzna ličnost?!  :D

Pa witch ima duplo veću ruku od mene i mene eto nije sramota da dođem!  :twisted:  :D
--- Kraj citata ---

A tek mene!
Sta fali, nije sve u sirini, ima nesto i u glavi! :wink: Ako mozes dodji.

sempai:
resio sam da se suocim sa svojim kompleksima i  strahovima...

idem medju krupnije momke, jace devojke... :) :) :)

dolazim

e, nego da pitam, da li ima negde lista - spisak ko (je rekao da) dolazi...ili je to iznenadjenje  :P

Tanja U.:

--- Citat: bajic_z ---
--- Citat: Vojislav ---
--- Citat: SSd1 ---ja bih dosao, mada mi malo trulo ipak sam manji od vas (jesam verovatno visi ,al sam i uzi :))
--- Kraj citata ---

Svaka ti čast kad si uspeo da budeš u isto vreme i manji i viši od nas! Ti si neka kontroverzna ličnost?!  :D

Pa witch ima duplo veću ruku od mene i mene eto nije sramota da dođem!  :twisted:  :D
--- Kraj citata ---

A tek mene!
Sta fali, nije sve u sirini, ima nesto i u glavi! :wink: Ako mozes dodji.
--- Kraj citata ---

E sad sam ja ta koja se dvoumi da li da dodje hahahahaha

SSd1:
OK. doci cu u svakom slucaju onda, nego jel taj Extreme caffe kad od Ktitotra krenem dole ka teretani Extreme? Jel on bas "na ulici" ili mora da se udje u onaj zanatski centar (secam se da tu ima neki centar).

Ponecu i kameru da se snimamo malo, ako nemate nista protiv.

Vojislav:

--- Citat: SSd1 ---OK. doci cu u svakom slucaju onda, nego jel taj Extreme caffe kad od Ktitotra krenem dole ka teretani Extreme? Jel on bas "na ulici" ili mora da se udje u onaj zanatski centar (secam se da tu ima neki centar).

Ponecu i kameru da se snimamo malo, ako nemate nista protiv.
--- Kraj citata ---

Pogrešno! EXTREME CAFFE nije isto što i EXTREME GYM!

EXTREME CAFFE je u Cara Dušana, a imaš tačnu adresu na nekoliko mesta u ovoj temi!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju