Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (93/170) > >>

MR.BIG:
Evo I Ja sam stigao kuci pa da se javim : )

Zaista mi je drago da sam uspeo da stignem na okupljanje i da sam Vas sve upoznao :!:   :D
Steta sto nas nije bilo vise : (

P.S. Posebno mi je drago sto sam upoznao ............ znate vec koga ............zenski deo foruma  :D  :lol:

Witch sam znao od ranije 8)  cao   Witch  :D  
        cure su sjajne  :love7:

bajic:
Taman sam mislio na pm da pitam kako si proso u putu ijel ste opet udarili po cevapima?

SSd1:

--- Citat: EXTREME ---
Znaci neko od nas je uplasio fotoaparat, a ko je ono obecavao video kameru???? :roll:
--- Kraj citata ---

ja sam obecao, ali bio sam SPRECEN, mislim tek sam mogao da dodjem oko 21h ali vi ste se verovatno tada i razisli.
Ali dobro posto je ionako na vecini foruma praksa da se okupljanja prave svakih par meseci (nadam se da ce tako i ovaj forum), pretpostavljam da cemo se videti na sledecem okupljanju

dulse:

--- Citat: laracroft ---DULSE NISI ZEZNULA ALI NA POSTOVIMA POMINJES NEKE HAMBURGERE,PA PICE PA TAKO.......I NA KRAJU NE DODJES,BEZVEZE!!!

KO JE U BG-U MOGAO JE DA DODJE BAR NA POLA SATA-SAT;JA IMAM ISPIT ZA 7DANA PA SAM NASLA VREMENA,WITCH RADI PA JE NASLA VREMENA.....

ZA 1PUT JE BILO LEPO,SLEDECI PUT MOZDA CAK OPUSTENIJE....STVARNO JE FALILO BAR JOS 10LLJUDI,JOS PONEKO OD MODERATORA I EKIPE KOJA REDOVNO POSTUJE I BILO BI JOS BOLJE
--- Kraj citata ---

Laro ja nisam ni imala opciju da dodjem.... i stvarno mi je zao....  vidim lepo ste se proveli ...
a odlicno izgledas ne znam zato stalno pricas `o nekih par kila` kad ih ja nigde ne vidim
witch zao mi je sto te ne upoznah.. koja si kulerka na slikama :) i tanjicu naravno...

o momcima nasim i da ne pricam :D

Pedja_Petrovic:
JA NISAM DOSAO JEL ME VELIKI ZAJ.......HAHAHHAHAHAHAHHAHAH...ODLUCI JE SAM DA MAZNE ZA BG TAKO DA BUDE SIGRURAN DA JE BEZ KONKURENCIJE TAMO :twisted:  :twisted:  :twisted:

ALI NEMA VEZE..TO JE VELIKI I JA SE NAVIKOH NA TO VEC... :twisted:  :twisted:  :twisted: ....

E VELIKI VELIKI..DZAVOLICICU JEDAN

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju