Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (98/170) > >>

Dionis:
mislio sam da je neko novo pivo bez pene.....jabuka a hehehehihihi

Tanja U.:
Pa promovisali smo zdrav zivot ;)

VodaVoda:
Ja nigde nisam napisala da dolazim, tako da ne znam zasto me prozivate lazovom :cry:  Da sigurno dolazim, napisala bi odgovor jos na mail.
To se Markoni izjasnio u moje ime, ne znam zasto :D
Posle slika vidim da vam je bilo super, i neutralno gledano, atmosfera je bila opustena, tako da mi je zao sto nisam bila. Ali to ne znaci da necu nikad doci.
I da, devojke su super. Moram da priznam da lepo izgledaju, i da nisu tako "zloceste" kao sto se meni ucinilo posle onolikog napada na moju malenkost  :oops:

A sledece okupljanje..ako bude do jula, mozda i dodjem, jer posle 2 meseca nisam u BG.

I da... Momci.. Ma njih cu na pvt da startujem :D  Salim se :D

Da razgledam bolje pa cu napisati boje majice :D

Markoni:

--- Citat: VodaVoda ---Ja nigde nisam napisala da dolazim, tako da ne znam zasto me prozivate lazovom :cry:  Da sigurno dolazim, napisala bi odgovor jos na mail.
To se Markoni izjasnio u moje ime, ne znam zasto :D
Posle slika vidim da vam je bilo super, i neutralno gledano, atmosfera je bila opustena, tako da mi je zao sto nisam bila. Ali to ne znaci da necu nikad doci.
I da, devojke su super. Moram da priznam da lepo izgledaju, i da nisu tako "zloceste" kao sto se meni ucinilo posle onolikog napada na moju malenkost  :oops:

A sledece okupljanje..ako bude do jula, mozda i dodjem, jer posle 2 meseca nisam u BG.

I da... Momci.. Ma njih cu na pvt da startujem :D  Salim se :D

Da razgledam bolje pa cu napisati boje majice :D
--- Kraj citata ---

Ja sam nesto istripovao da ce Voda Voda doci i to ste sigurno mislili iz posta koji sam ja napisao posto ne vidim da je ona to negde napisala , znaci Markoni je malo bulaznio

Markoni:
a sledeci put ja Voda Vodu za ruku i dovodim na okupljanje

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju