Ostalo > Offtopic
Okupljanje
laracroft:
da u prirodi za 1put,ovo je bilo super a ne znas ti sta su ustogljena mesta u bg-u eeeeeeeee ovo je jos odlicno
za prirodu i zezanje iskreno kad vise ljudi bude naslo vremea sta nas 10ko debili,poenta jeste da se okupi sto vise ljudi.a treba samo dobra volja i nista vise.
svaki mesec su ispitni rokovi a posle svi na more odu tako da moracete se malo reorganizirati:)
pogotovo sto ljude iz tima koje hvalite ovde ,trebate da iskoristite priliku i cujete i pitate uzivo kad su oni vec nasli slucajno ili ne vremena da dodju i to na skoro 2sata.a ostatak nema vremena ni za pola sata.
ne optuzujem nikog samo mislim da je dosta njih nije doslo iz ne nekog bas dobrog razloga.
bajic:
ko je predlozio tako ustogljeno mesto? Nema smisla. :?
Sta mu treba uraditi? :roll:
Baltazar:
jako mi je zao sto nisam mogao da dodjem. imao sam u utorak jako tesku saobracajnu nesrecu, a tek u subotu sam pusten iz bolnice i nema mi mrdanja 4 nedelje.
a bas sam zeleo sa upoznam momke, jer imam osecaj kao da sam ih upoznao citajuci omilu topica.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Baltazar ---jako mi je zao sto nisam mogao da dodjem. imao sam u utorak jako tesku saobracajnu nesrecu, a tek u subotu sam pusten iz bolnice i nema mi mrdanja 4 nedelje.
a bas sam zeleo sa upoznam momke, jer imam osecaj kao da sam ih upoznao citajuci omilu topica.
--- Kraj citata ---
..ma pusti buraz...sto brzi oporvak u ime cle ekipe x3-m foruma........
ozdravi sto pre
Baltazar:
ma bicu ja dobro za 4-6 nedelja, slomio sam kljucnu kost i nabio 5 kicmeni prsljen tako da nema teretane do daljnjeg. sto ne znaci danece moci neki kardio program sa brzim hodanjem. hvala na lepim recima pa se cujemo, tu sam na forumu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju