Ostalo > Offtopic
Okupljanje
Corey:
dajte slike i vi ostali što se nosili aparate :)
Odrekao sam se slatkisa,masne hrane,rostilja,palacinki ali moju ljubav u braon flasi (citaj:weifert) nikada necu ostaviti... :D
KasperskY:
--- Citat: Big_Rasha ---Evo zavidim vam svima... Ja sam far away from BG... Jedino sto sam ocekivao veci broj ljudi...
I lokal nije adekvatan... Meso mi izgleda nekako ustogljeno za ovakvu priliku... Bolje da je bilo negde u prirodi...
Poz svima...
--- Kraj citata ---
Raso prestani vise da seres po svemu sto neko radi!!! Procitaj malo svoje postove na svim temama pa ce ti biti jasno o cemu pricam DEBILCINOOO(ako ti kojim slucajem nesto nije jasno)!!!
P:
Ma borise iskuliraj ga... ;)
bajic:
--- Citat: Big_Rasha ---Evo zavidim vam svima... Ja sam far away from BG... Jedino sto sam ocekivao veci broj ljudi...
I lokal nije adekvatan... Meso mi izgleda nekako ustogljeno za ovakvu priliku... Bolje da je bilo negde u prirodi...
Poz svima...
--- Kraj citata ---
Za tvoju informaciju cini mi se da je gazda lokala clan foruma-povezi naziv kafea sa nickom nekim! :wink:
Izgleda da sam ja jedini plasio fotoaparate tamo, hahahahahaha, ali ko zna na nekom od tamo sledecih okupljanja... :roll:
KasperskY:
Kuliram ga vec duzi period!!! Nema smisla prema drugim ljudima da sere i da se pravi pametan na svakoj temi, a iz aviona se moze videti da je klasicna iskompleksirana debilcina!!!
P.S.Izvinjavam se moderatorima i svim clanovima ali mi je pun k.... ovakvih debila koji kvare svaku temu!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju