Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (12/170) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: LDusan ---
--- Citat: Papageno ---Ma ne sekiraj se Pedja :)
AKo se nekome ne svidja predlog nema problema...
Ako ima ljudi koji bi da se nadjemo supr..a ako nema.. opet ok.. :)
--- Kraj citata ---

Ne, dobar je predlog, zelim ti srecu u realizaciji nikada nisam ni rekao ni mislio nesto drugacije. Necemo vise o tome da ne kvarimo topic.
--- Kraj citata ---
..ok..ali ideja nije bila moja..ja sam je samo podrzao i hocu da pomognem..

bajic:
Ideja je OK. Nego tu bi trebalo mozda administratori da odluce sta i kako. Mislim da bi u redu bilo okupljanje za rodjendann foruma, i tu bi oni odlucili koga bi pozvali, a po mom misljenju to bi trebalo biti oni koji su dioprineli da ovaj forum bude ono sto jeste skup ljudi koji vole bodi bilding i vezbaju manje vise.
Po dosadasnjem mom vidjenju u  uzi krug bi usli da ne zamere oni koje ne spomenem Administratori> Voja , Pedja, Markoni, Mr.big, Sasacg, Binais, Mishko...
Zatim Witch, Sexy, Laracroft, Voda voda, Papageno, Big rasha, Kekka, Doctor 83, IFBBpro,....
 :)

LDusan:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: LDusan ---
--- Citat: Papageno ---Ma ne sekiraj se Pedja :)
AKo se nekome ne svidja predlog nema problema...
Ako ima ljudi koji bi da se nadjemo supr..a ako nema.. opet ok.. :)
--- Kraj citata ---

Ne, dobar je predlog, zelim ti srecu u realizaciji nikada nisam ni rekao ni mislio nesto drugacije. Necemo vise o tome da ne kvarimo topic.
--- Kraj citata ---
..ok..ali ideja nije bila moja..ja sam je samo podrzao i hocu da pomognem..
--- Kraj citata ---

Sve je tacno, ali njemu sam se obratio.

Svaka cast za pomoc, mada mi se cini da si je u mom slucaju redukovao posle one prepirke. Tvoje pravo naravno.

bush:
E, ljudi tek sad sam video temu. Ja sam za, naravno, samo da mi prodje ova frka oko ispita. Negativnu energiju i sve ostalo zaj**ite idemo lepo da se provedemo!!!

Vojislav:
Rodjendan foruma je 18. juna i svi ste pozvani, samo jos da vidimo gde. Meni odgovara Beograd i okolina, moze npr. Avala, a super je i sto 18. jun pada bas u nedelju. Mozemo i na Frusku goru ili u Novi Sad?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju