Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (122/170) > >>

bajic:
A gde ti vide misice na meni,recimi da ih i ja vidim :roll:
Nego da se vratimo na glavno pitanje OKUPLJANJE sledece je? Ima li nekih planova ili su jos uvek tajna? :roll:
Ako se nesto planira i pregovara makar nam to recite da se ne rasapitujemo, ne morate reci sve makar ima nekih planovam jos su u razradi javicemo kad bude vreme :twisted:

VodaVoda:
Da, ako se nesto planira uskoro, da znam, posle me nece biti u Bg 2 meseca :D  A vi cete se sigurno i tokom leta okupljati?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: bajic_z ---A gde ti vide misice na meni,recimi da ih i ja vidim :roll:
Nego da se vratimo na glavno pitanje OKUPLJANJE sledece je? Ima li nekih planova ili su jos uvek tajna? :roll:
Ako se nesto planira i pregovara makar nam to recite da se ne rasapitujemo, ne morate reci sve makar ima nekih planovam jos su u razradi javicemo kad bude vreme :twisted:
--- Kraj citata ---
.TO ZNA SAMO VELIKI

bajic:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: bajic_z ---A gde ti vide misice na meni,recimi da ih i ja vidim :roll:
--- Kraj citata ---
.TO ZNA SAMO VELIKI
--- Kraj citata ---

Mudar je nas Mr.Big samo cuti i radi pa kad te iznenadi, ostanes bez texta,
necemo ga menjati. 8)

laracroft:
MR.BIG COVEK IZ SENKE :)

E A AKO OSTANE LEPO VREME MOZEMO BRE SLEDECI VIKEND LUPAM SVI NA ADU:)

IGRAMO ODBOJKU I SLICNO :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju