Ostalo > Offtopic
Okupljanje
bajic:
--- Citat: FANATIC ---Ma bice extra u svakom slucaju gde god da odemo :) samo ljudi dogovorite datum pa da se zezamo.
--- Kraj citata ---
Veruj mi tesko ce se dogovoriti sve dok neko ne odluci da presece odgovore tipa-ja sam za ali ne mogu-jednim konkretnim predlogom, datum i vreme i mesto, a opet jedan broj ce reci to mi ne odgovara, kao da treba da dodjemo njima ispod prozora da bi im odgovaralo, tako ako te interesuje druzenje ili cekaj konkretan predlog ili ti predlozi nesto. :roll:
natasa:
Pa imali ste okupljanje pre nedelju dana,sto sad odmah zurite sa sledecim?Ako se budete tako grupno organizovali svake nedelje nece vise biti zanimljivo.A i sad je malo glupo vreme jer su mnogi na letovanju ili spremaju ispite.
VodaVoda:
Ja ne spremam ispite, zavrsila sam rekordno brzo, i sad uzivam u shoppingu... ali vec danas bi mogla da otkazem neko kupanje, jer dosli zenski problemi :roll: Tako da ne znam kako bi odolela da vas gledam dok se kupate :cry:
A bilo bi mi zadovoljstvo da krenem sa BBs na nekom bazenu...uuu...nabili bi im komplexe tamo, a ja sa njima u drustvu.. uh, lepota :D
dulse:
i sada treba da ides na odmor 2 meseca..... :roll:
H2SO4:
e svaka cast Vodavoda za ispite, a ja sve mislio ti neka tupava riba.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju