Ostalo > Offtopic
Okupljanje
Vojislav:
--- Citat: bajic_z ---
A Vojo ja mislim da trebate vi u extreme-u da se prvo dogovorite dali ce od ove ideje ista biti, mada je ideja ok i na osnovu ovog tvog zadnjeg posta bi dosli 300- 400 ljudi, zato mislim proberite po svom kriterijumu ako bude ista.
--- Kraj citata ---
Ma dogovoricemo se, ali poziv vazi za sve clanove foruma i ja bih voleo kada bi moglo da se okupi nas 300-400, ali za to ne postoje ni teoretske sanse, jer ni ovu temu nije procitalo ni 50 ljudi od kojih ako se okupi bar 20 na rodjendanu ili bilo kog drugog dana, to bi bio ekstra uspeh. Ne pravimo razliku izmedju ljudi koji su razlicitih godista i ko je veci, a ko manji, vec hajde da se nas sto vise nadje i da se dobro provedemo, pa i da za ubuduce znamo ko je ko, jer trenutno ima nas nogo za koje mozda mislite da cete vidi brdo misica kada se pojavimo, a mene kad vidite, pitacete se da li sam ikada usao u teretanu?! :lol: Mozemo da se vidimo i danas ili sutra na sajmu gde je Tuning Styling?! :D
bajic:
E bas tamo sam planirao danas kasnije popodne da idem
bajic:
E, jbga, danas nisam stiga na sajam kao i obicno svaki plan mi ode u ...... dunav, Sto se tice termina jun odgovara
Kekka:
Evo i mene !
Ja sam za skup ! 18 jun mi je ok termin ! Nemam nishta protiv !
Mislim da bi trebali da se vidimo, bez obzira na godine i obim bicepsa ! :twisted:
To su gluposti, ako neko nedodje zbog toga sto misli da ne izgleda kao bodi bilder ! JA verujem da niko od nas ne izgleda kao bodibilder ! Izuzev takmicara..
Znachi, kao sto ste rekli, negativne energije nema, nesuglasica nema, i ajmo svi da se vidimo !!!
Rodjendan je 18 juna ? Jel tada i Ceci rodjendan? Mozemo i cecu da zovemo ! :)
Papageno, ako se vidimo kad ti ne budesh tu, ne brini nishta, pravimo novi skup kad ti budesh doshao ! :)
Vojo, ljudi uglavnom ne ulaze u OFFTOPIC, ali mislim da bi ti mogao da napravish reklamu ! Ja se u to programiranje ne razumem, ali sigurno da postoji fora da se odmah pri ulasku na sajt pojavi nesto i da te obavesti o skupu ! :wink: :wink: :wink:
Tanja U.:
18. juni? Ok, sto se mene tice.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju