Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (136/170) > >>

dulse:

--- Citat: bajic_z ---JA sam u svakom slucaju planirao da svaki slobodan trenutak kad nemam obaveze idem na adu, a  to znaci subota popodne i nedelja, tako da ako sretnem nekog ok ako ne knjiga je tu, ili ukrstenica :wink:
--- Kraj citata ---

gadan deda u tebi raste :lol:

arny88:

--- Citat: t1000 ---Nisam hteo da otvaram novu temu zbog par slika,mislim da im je mesto ovde ...
Arny88 i ja kod mene u bloku 15/7/06 00:55h

Nikad necu zaboraviti onog ludog taksistu sto je hteo da vozi onu nesretnu devojku za DZABE...Boze sacuvaj-ceo svet poludeo. :roll:
--- Kraj citata ---

trebali smo da izletimo iz kola da ga polomimo...mozda se vidimo i veceras,samo mojne da opet se uvalin neko pre nas za sto...stavi jednu flajku don perignon-a... :D  :D  :D  :D
evo mene
markoni aj molim te smanji slike,thanks

niski:
trebali smo da ga izmlatimo...vidimo se veceras

t1000:

--- Citat: arny88 ---
--- Citat: t1000 ---Nisam hteo da otvaram novu temu zbog par slika,mislim da im je mesto ovde ...
Arny88 i ja kod mene u bloku 15/7/06 00:55h

Nikad necu zaboraviti onog ludog taksistu sto je hteo da vozi onu nesretnu devojku za DZABE...Boze sacuvaj-ceo svet poludeo. :roll:
--- Kraj citata ---

trebali smo da izletimo iz kola da ga polomimo...mozda se vidimo i veceras,samo mojne da opet se uvalin neko pre nas za sto...stavi jednu flajku don perignon-a... :D  :D  :D  :D
--- Kraj citata ---

Moze i Rubin vinjak nikakav problem... 8)
Da se zna sta piju smekeri!!!
Pozz!!!

bajic:

--- Citat: dulse ---
--- Citat: bajic_z ---JA sam u svakom slucaju planirao da svaki slobodan trenutak kad nemam obaveze idem na adu, a  to znaci subota popodne i nedelja, tako da ako sretnem nekog ok ako ne knjiga je tu, ili ukrstenica :wink:
--- Kraj citata ---

gadan deda u tebi raste :lol:
--- Kraj citata ---

Raste raste... :wink:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju