Ostalo > Offtopic
Okupljanje
Big_Rasha:
E sad ozbiljno... Za rodjendan nema sanse da dodjem... A sto se tice ovog ilzleta... Meni licno odgovara Jul-Avgust... Najbolje bi bilo da odemo na neko kampovanje, recimo na Dunav... Da bude blizu BG-a, jer je vecina odatle i tako ce nas doci sto vise... Mislim da dosta nas, narucito studenata i ucenika muku muci sa novcem... Pa bi pod shator bilo najbolje... A od destinacija, znaci ili negde na Dunav ili recimo u Belu Crkvu... Ili ako neko zna neki dobar kamp neka kaze...
Najgluplje je da neko nece da dodje zbog uzrasta ili zbog izgleda... Neka dodju svi...
IFBBPro:
Odlicna zamisao, nadam se da ce od toga biti nesto, pogotovo jer je zagovarac ove ideje jedan iskusni Zoka :)
protejini:
Uf...ovo me podseca na skupove bajkera...motori i pivo...
Sjajna ideja.Bilo je pitanje vremena kada ce se skupiti kriticna masa kvalitetnih ljudi i iz toga izroditi dobra ideja.
Pa zamislite da to postane tradicija.Ce da izadje na televizor!
Gomila gorostasa i simpatizera BB I FITNESA.
Meni igra i Beograd i Fruska Gora,ili bilo sta drugo.
Ako bude dobre volje bice i svega ostalog.
Neka samo neko definise sta je potrebno za jedan takav susret pa ce se i naci nacin i pravi ljudi koji to mogu da iznesu.
Ako dobro razumem Papagena,bilo bi dobro da to bude mesto gde se moze prenociti(za one koji dolaze izdaleka),da ne bude skupo(jer je bitno druzenje) i da bude negde u prirodi(zbog paparazza):-)
Zoka:
--- Citat: IFBBPro ---Odlicna zamisao, nadam se da ce od toga biti nesto, pogotovo jer je zagovarac ove ideje jedan iskusni Zoka :)
--- Kraj citata ---
Reci slobodno starac Foco od tisucu ljeta :)
Ja nerado moram priznati da se slazem sa Rasom hehehe
tj, ovo sto organizuje extrem ili vojo (nisam siguran) je skroz ok ali ja sam "nase" okupljenje zamislio malo drugacije...
Znaci najmanje 1 noc, jebi ga ipak na ovom forumu ima ljudi iz Bosne, Hrvatske, Slovenije. cak i dalje i nije bas zgodno samo doci i nakon par sati otici...
E sad posto Bosna otpada (daleko je vecini) onda ja predlazem da neko iz Srbije (ili vise njih) pronadju neku odgavarujucu lokaciju i da utanacimo datum... jah :)
Big_Rasha:
--- Citat: Papageno ---
--- Citat: IFBBPro ---Odlicna zamisao, nadam se da ce od toga biti nesto, pogotovo jer je zagovarac ove ideje jedan iskusni Zoka :)
--- Kraj citata ---
Reci slobodno starac Foco od tisucu ljeta :)
Ja nerado moram priznati da se slazem sa Rasom hehehe[
tj, ovo sto organizuje extrem ili vojo (nisam siguran) je skroz ok ali ja sam "nase" okupljenje zamislio malo drugacije...
Znaci najmanje 1 noc, jebi ga ipak na ovom forumu ima ljudi iz Bosne, Hrvatske, Slovenije. cak i dalje i nije bas zgodno samo doci i nakon par sati otici...
E sad posto Bosna otpada (daleko je vecini) onda ja predlazem da neko iz Srbije (ili vise njih) pronadju neku odgavarujucu lokaciju i da utanacimo datum... jah :)
--- Kraj citata ---
Sto nerado???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju