Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (146/170) > >>

bajic:

--- Citat: turista_bg  Novembar 20, 2006, 06:43:29 posle podne ---ma ako ja to budem organizovao, napunicu extreme bar. samo cekam potvrdu od Pedje. :D

--- Kraj citata ---
za pedju racunaj da je uvek za naravno ako nema obaveza.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: laracroft  Novembar 20, 2006, 06:02:40 posle podne ---pa pedjice ti sa sve halterima da te ocekujemo ali ne znam u buticima dal imaju za tebe xxxxxxxxxl carapice :)

nisam pratila od pocetka koliko je ljudi iz bg a koliko iz ns ali bio je bg pa ns pa bi sad trebalo da bude bg.....no naravno kako vecina odluci...i kako vecini pase

--- Kraj citata ---
....................samo koza.....vise sam sado-mazo tip.....

laracroft:
prosli put j u extreme caffeu bilo jedva oko 20ölljudi ali je bilo super za one koji ne znaju...a jedan deo sto tad njie bio bio je u NS....tako da bice sad dosta opustenije jer smo se svi videli vec bar 1put pa nismo neznanci....

samo na koje ste datume za pocetak mislili?

thor:
sada se i ja polako zagrijavam, mislim bilo bi cool vas sve vidjeti :shock:
ali ja imam jedno pitanje sa obzirom da imam njemacki pasos da li mi treba viza?
i kada bi se to trebalo desiti?
pozz

bajic:
Komentar br 697 u ovoj temi, i u extremu nas je bilo 13 a u ns 5 stalnih ostalo sto je dolazilo na minut dva nisam brojao, bio sam zauzet gledanjem takmicenja ili da vidim da li je jos neko dosao......
A za vizu ne znam...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju