Ostalo > Offtopic

Okupljanje

<< < (149/170) > >>

thor:

--- Citat: laracroft  Novembar 22, 2006, 11:38:03 pre podne ---rodjena sam u frankfurtu imam medjutim italijanski pasos i nemacki boravak tamo sam prijavljena i nas naravno posto je dvojno drzavljanstvo odobreno jos uvek

--- Kraj citata ---
hallo lara, sa talijanskom putovnicom mozes da budes bilo gdje u EG,
znaci jos si prijavljena ovdje? vjerojatno kod djeda ili bake, to bas i nije jednostavno u meduvremenu,  ja sam uzeo putovnicu jer mogu da putujem (moj hobi) po cijelome svijetu bez problema ,
jednoga dana cu vjerojatno da spakujem moje kofere i ...ode nekuda
dvojno nije dozvoljeno osim ako ne postoji neki dogovor izmedu doticnih zemalja, u ovome slucaju je to kod italije i njemacke , to je moguce ali tek od par godina
 inace lijepo da opet postas 8)
gruß 

thor:

--- Citat: H2SO4  Novembar 22, 2006, 11:07:52 pre podne ---ocu i ja neki uputni pasos, pa ako mogu da dobijem preko neke nevjeste uspostavljanjem formalne bracne zajednice, dobro bi bilo  :mrgreen:
jbg nemamo podforum mali oglasi

--- Kraj citata ---
hahahaha, da si suprotnoga spola mogao bih ti pomoci, ovako...
inace ideja ti nije losa, mali oglasi, cisto da vidimo kakova nam je vrijednost na pisti 8)
moderatori prijedlog je ovdje dajte vase zeleno svijetlo, u stilu single, 25, onda neka slika, hoby,
to bi bilo cool vidjeti
pozz

bajic:
Malo offa nije naodmet......
 :x :evil: :x :evil:

Pedja_Petrovic:
nemojte ljudi bajekteu da kvarite temu...jako je emotivan kada neko dira temu..OKUPLJANJE....hahhahahahahahh

H2SO4:

--- Citat: bajke  Novembar 22, 2006, 03:17:54 posle podne ---Malo offa nije naodmet......
 :x :evil: :x :evil:

--- Kraj citata ---
:shock: boze boze, kakav bijes izbija iz ove poruke. :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju