Multimedia > Slike/Muškarci

Mustafa Mohammad comeback

<< < (6/13) > >>

Pedja_Petrovic:
tacno tako veliki
znam ja da vredi pisati bas iz tih razloga koje si anveo i ako danas uspemo samo jedno dete da naucimo nesto MI SMO USPELI i to si poptuno u pravu...
ali na zalost ja dnevno dobijam po 30-ak mailova i pm sa pitanjima o hemiji...i jednotavno ne mogu da verujem sta me ljudi pitaju
nemam praksu da isnosim tudje pm javno da se vidi,ali ponekada odista mi pripadne muka i sve bih objavio javno...
pa rekao sam ti....4 sustanona,4 galenike nedljeno...3 anadrola i 3 plava srca dnnevno!!!!!
a nije takmicar.......
jbg..sta da kazem dalje,...
a takvih je na zalost NAJVISE i njih ne zanima ono sto ti i ja pisemo niti ih je briga za bilo sta....samo daj..
a to za flexa si u pravu i on je jedini iskreno rekao..
DA SU SVI GOVNARI I LAZOVI KOJI KAZU DA UZIAVJU U OVOM SPORTU
jer jednotavno cele godine rasti od hemikalija pa onda muciti se da skines nije uzivanje vec MUKA
ali to oni rade zbog para a budale iz neznanja....
i ja sam jednom nekome rekao kada me je raspizdio i rekao da je glupo da se pise o ovomo sportu takmicarskom kao neemu ruznom te da onaj ko ne uziva i ne treba da se takmici
pa sam ga onda ja podestio da neznam dali je bas uzivanje bilo kada je pao u nesvest na praznjenju i kako su mu jedva zivot spasili..
ako je to bilo uzivanje..alal mu cufte...
naravno  da se kasnije iskljucio iz daljenjeg razgovra jel ga je bilo sramota....ma jbg....

aNaBoLiKa:
evo jos jedna

Urlacher:
koja tema... svaka cast

STEROIDI - NE

oktagon:
Procitah Mr.Big-ov tekst, i bas sam stekao utisak kao da je odjednom izbacio sve iz sebe...
Kazete i sami da je takmicarski bb veliko s*anje, zbog ogromne kolicine hemije koja se koristi ? Dobro, slazem se, ali se postavlja pitanje zasto kada je tako, zasto se bavite ovim sportom, kada je sve samo mucenje ?
Bez hemije se ne moze iole dobro izgledati, i cinjenica je da se hemija koristi u bukvalno svakom sportu...
Ja cu vjerovatno nekada i uzeti AAS, ali kada budem dovoljno spreman za to (u svakom smislu), i oni ce biti samo jos jedna pomocna stavka u sredjenom sistemu treninga, ishrane i td. a ne osnova.

Mozda sam posao od pogresnih premisa, pa i nisam  dobro razumio pricu, ne zamjerite...

Polomac:
Velika je razlika izmedju upotrebe i zloupotrebe..
A kada cemo se dohvatiti price o tome da li se natural moze izgledati odlicno..
ja cu vam reci da moze..da li se mogu napraviti ozbiljni takmicarski rezultati,ja cu vam reci da ne mogu..
E sad...ja zaista tokom niza godina iza sebe,znam mnogo ljudi koji treniraju natural i izgledaju odlicno,
i sto je najvaznije zdraviji nego inace..po meni to je zaista vredna satisfakcija.Ne verujem da bi pomenuti bili
idealni takmicari,ali su u svakoj drugoj prilici vredni paznje i postovanja..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju