Multimedia > Slike/Muškarci

Mustafa Mohammad comeback

<< < (9/13) > >>

Kralj ist Back-Bakic:
Bas tako moj POSTOVANI Vladare!!Objasnio si moje recenice :-) Hvala ti ! Ali Treba da svako pokusa razumeti sta sam hteo reci i sve..
   Ali Ljudi su navikli sve servirano i iseckano i sazvaceno da im se servira!!!  Nikako da citaju medju redove!! Zalosno nego odma neka kritika , nerazumevanje i slicno!!!??
Nema veze ko svhvati ok ko ne sam je kriv :-)
Jos jednom Hvala Vladare :-9
Kralj

--- Citat: Vladar  Decembar 21, 2009, 02:05:12 pre podne ---Nemojte tako drugari, ne znam sta vam nije jasno!

Lijepo covjek kaze>

Neobrazovani bodybuilder ili rekreatvac, a user rodisa = NAJGORI LJUDI!

Neupucenost u teme oko BB a koriscenje dopinga =  VRLO OPASNO PO SAMOG USERA ALI I PO NJEGOVU PORODICU, LJUDE OKO NJEGA!

Molim Vas postovani drugari, Kralja morate sa posebnom paznjom da citate, jer je Krajeva svaka, kao sto to mi u CG kazemo "kao Njegoseva"!

Kralj ist back! Pozdrav za Ljubu iz CG!

--- Kraj citata ---

Polomac:

--- Citat: kiza  Decembar 26, 2009, 01:42:02 posle podne ---e polomac bas sam se razocarao ja treniram natural i mislio sam da izadjem na takmicenje ,a sa tvojom pricom bigovom i pedjinom kao da nemam nikakve sanse da se takmicim makar i kod nas samo na drzavnom !!!!!!

--- Kraj citata ---
Na zalost to je cinjenica.
Ali ako nisi previsok,i napravis formu kao ovaj momak,onda u laksim kategorijama mozes dobro proci..
http://www.youtube.com/watch?v=dnZ1WFepLXE&feature=channel#

EXTREME:

--- Citat: Kralj ist Back  Decembar 26, 2009, 01:55:14 posle podne ---Bas tako moj POSTOVANI Vladare!!Objasnio si moje recenice :-) Hvala ti ! Ali Treba da svako pokusa razumeti sta sam hteo reci i sve..
   Ali Ljudi su navikli sve servirano i iseckano i sazvaceno da im se servira!!!  Nikako da citaju medju redove!! Zalosno nego odma neka kritika , nerazumevanje i slicno!!!??
Nema veze ko svhvati ok ko ne sam je kriv :-)
Jos jednom Hvala Vladare :-9
Kralj

--- Citat: Vladar  Decembar 21, 2009, 02:05:12 pre podne ---Nemojte tako drugari, ne znam sta vam nije jasno!

Lijepo covjek kaze>

Neobrazovani bodybuilder ili rekreatvac, a user rodisa = NAJGORI LJUDI!

Neupucenost u teme oko BB a koriscenje dopinga =  VRLO OPASNO PO SAMOG USERA ALI I PO NJEGOVU PORODICU, LJUDE OKO NJEGA!

Molim Vas postovani drugari, Kralja morate sa posebnom paznjom da citate, jer je Krajeva svaka, kao sto to mi u CG kazemo "kao Njegoseva"!

Kralj ist back! Pozdrav za Ljubu iz CG!

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Sa moje strane nema nikakve kritike!!! Takodje nista nije zalosno...kao sto si napisao! Vrlo normalno sam napisao da je tvoj text vrlo tesko razumljiv...
Ja jednostavno nisam razumeo sta je tu bilo napisano jer ocigledno nije napisano potpuno gramaticki tacno da bi bilo svakome razumljivo. Odlicno citam izmedju redova ali ne citam nesto sto nije bas razumljivo ni u obicnim recenicama. Sada je sve potpuno jasno kada je objasnjeno!

duh:

--- Citat: Polomac  Decembar 26, 2009, 07:57:47 posle podne ---
--- Citat: kiza  Decembar 26, 2009, 01:42:02 posle podne ---e polomac bas sam se razocarao ja treniram natural i mislio sam da izadjem na takmicenje ,a sa tvojom pricom bigovom i pedjinom kao da nemam nikakve sanse da se takmicim makar i kod nas samo na drzavnom !!!!!!

--- Kraj citata ---
Na zalost to je cinjenica.
Ali ako nisi previsok,i napravis formu kao ovaj momak,onda u laksim kategorijama mozes dobro proci..
http://www.youtube.com/watch?v=dnZ1WFepLXE&feature=channel#

--- Kraj citata ---

Cekaj jel oces da kazes da je ovo natural????????

Polomac:
General dobro poznaje tog momka,i tvrdi da je natural..pozz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju