Ostalo > Offtopic

glumci i njihove brze fizicke transformacije za odredjene filmove

(1/4) > >>

tunas:
da li neko moze da mi pojasni sta tacno rade pojedini muski glumci, kada se "napumpaju" za uglavnom akcione filmove a u prethodnom ili sledecem filmu budu opet onakvi kakve ih znamo. da li jednostavno uzmu steroide ili to odrade sa jakom ishranom i suplementaciom ili o cemu se tu tacno radi? u svakom slucaju, brzina transformacije me zanima. znam da imaju svoje licne trenere i nutricioniste i brdo para pa me zanima sta tacno urade? npr Brad Pitt za "Troju", Daniel Craig za "James Bonda" itd.

igor2806:

--- Citat: tunas  Decembar 20, 2009, 06:23:02 posle podne ---da li neko moze da mi pojasni sta tacno rade pojedini muski glumci, kada se "napumpaju" za uglavnom akcione filmove a u prethodnom ili sledecem filmu budu opet onakvi kakve ih znamo. da li jednostavno uzmu steroide ili to odrade sa jakom ishranom i suplementaciom ili o cemu se tu tacno radi? u svakom slucaju, brzina transformacije me zanima. znam da imaju svoje licne trenere i nutricioniste i brdo para pa me zanima sta tacno urade? npr Brad Pitt za "Troju", Daniel Craig za "James Bonda" itd.

--- Kraj citata ---
pa ja mislimda tu lezi kljuc toga u ishrani,dobrom licnom treneru i dobrom treningu!

igor2806:

--- Citat: igor2806  Decembar 20, 2009, 06:24:40 posle podne ---
--- Citat: tunas  Decembar 20, 2009, 06:23:02 posle podne ---da li neko moze da mi pojasni sta tacno rade pojedini muski glumci, kada se "napumpaju" za uglavnom akcione filmove a u prethodnom ili sledecem filmu budu opet onakvi kakve ih znamo. da li jednostavno uzmu steroide ili to odrade sa jakom ishranom i suplementaciom ili o cemu se tu tacno radi? u svakom slucaju, brzina transformacije me zanima. znam da imaju svoje licne trenere i nutricioniste i brdo para pa me zanima sta tacno urade? npr Brad Pitt za "Troju", Daniel Craig za "James Bonda" itd.

--- Kraj citata ---
pa ja mislimda tu lezi kljuc toga u ishrani,dobrom licnom treneru i dobrom treningu!

--- Kraj citata ---
da dodam,pa i nije to neka velika transformacija,...oni se vecinom izdefinisu ne dobiju preterano puno misicne mase,..vecinom je to definicija...i nije im tesko jer imaju para za fenomenalu ishranu i dobre suplemente koje ima nutricionisti i licni treneri dobro ukomponuju sa obrim treningom i eto ti rezultata dobrog...a i ne postignu oni sada to za malo vreme...nikad to nije ispod 6 meseci...oni se pocnu pripremati,bar ja mislim dok dobiju ugovor da snime film..

duh:
I u nekim tableticama ako se plase igle. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bojan lepojevic:
o dobri moj GH kao i ostali zacini

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju