General Bodybuilding Discussion > Članci

Alkohol i trening

<< < (3/4) > >>

Слободан®:
Hteo sam reci da je koristio belo vino tj. indirektno alkohol iz vina da gubi vodu iz tela. Daleko je od profi-a taj klinac. Poceo sa blazim varijantama zato sto verovatno ne zna kako treba da cini za maximalne rezultate. Rekao sam samo sto je prikazano na tv-u koliko je tacno. Ne znam i da li je samo belo vino koristio, to pokazali da se tako priprema, ne ulazim u pricu.
Hehe sto se tice vima izvrcu se kao kvocke kad saspu litre neke brlje za par sati u zeludac :)

lara24:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 08, 2010, 02:00:20 posle podne ---bavaria rulles

--- Kraj citata ---
Blago tebi kad voliš bavariu, ja sam ti više za žestoko auuu :-D

wolf2506:
Poznaje li neko neku osobu koja poznaje neku osobu ,... :) da je dizala tegove u alkoholisanom stanju i kako je to izgledalo :)

tenssa:
Slobo gledao sam i ja tu emisiju, ali fazon je u tome sto je on odmah nakon takmichenja otishao cugati (a inache ima kako kaze obichaj popiti 2-3 litre vode odmah nakon takmichenja lagano) i zato je zavrshio u bolnici...o tome je rijech, a i kao sto Pedja kaze koristio je on josh neke dzidze-bidze za "sushenje"...naravno da nece javno na Tv-u o tome govoriti...

Bdw taj isti zavrshio je 4-ti na mr. universe....

ivan.ipsc:
Najaca stvar je dok si na hemiji da se razvaljujes od alkohola mmmmmmmmmm :) :) :) :) :) :) Samo wiski jer ko pije wiski je.e stilski axxaxaxaaxxaxaax

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju