General Bodybuilding Discussion > Članci
Alkohol i trening
Pedja_Petrovic:
--- Citat: lara24 Januar 08, 2010, 12:30:40 posle podne ---Šta je lošiji izbor onda,jedanput ubit se od alkohola ili junk fooda za off?
--- Kraj citata ---
hhahhahahahahahahhahahahah
lara24:
--- Citat: Pedja_Petrovic Januar 08, 2010, 01:14:47 posle podne ---
--- Citat: lara24 Januar 08, 2010, 12:30:40 posle podne ---Šta je lošiji izbor onda,jedanput ubit se od alkohola ili junk fooda za off?
--- Kraj citata ---
hhahhahahahahahahhahahahah
--- Kraj citata ---
Pa ozbiljno ludo jedna,smeće je i jedno i drugo al ono šta je gore po zdravlje ili liniju hehehe. Znam da alkohol škodi al utjehe nema u vodi :P,alkohol ipak ima 7g a masti 9g pa bolje alkohol heheheh.Dobro ajdbar sam se nasmijala,dobro mije došlo!
Pedja_Petrovic:
bavaria rulles
Слободан®:
Belo vino diuretik :) ako moze tako da se kaze.
Bila emisija na diskaveriju o klincima bilderima (englesko izdanje)
Pokazivali momka i njegov zivot koji prvi put dobio mogucnost da ode na inostrano takmicenje jer se kvalifikovao za mr univerzuma. Toliko je izbubio vodu ili receno alkohol ga isusio (poslednja 24h je samo belo vino pio) da kada je prosao dalje na takmicenju u engleskoj toliko se radovao te je dobio grceve i nesvesticu. Naravno ranije cim bi pozirao pakovao bi kofere. Ovaj put je otisao korak dalje i moglo je da ga kosta zivota. Prevideo je da je ovaj vreme bez vode znatno duze potrajalo. Da li je visak ili manjak kalijuma uticalo na grceve, druga je to prica, ne znam ali preziveo je. :)
Pedja_Petrovic:
slobo
aj batali komentare kada nisi upucen....moli te..
momak je OSINUO OD UPOTREBE DIURETIKA a ne od upotrebe VINA.
onda bi po ulici ljudi se izvratli kako kvoceke kada bi vino bilo toliki diuretik.....
alkohol uopsteno jeste diuretik i glava ujuro boli od DEHIDRACIJE a ne od alkohola ali to nije poptuna deihdarcija tela vec umerena ali isto sa posledicama tipa glavobolja itd..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju