Ostalo > Offtopic

Kako preziveti 18-te rodjendane?

<< < (4/4)

tenssa:

--- Citat: nellle  Januar 19, 2010, 01:00:12 posle podne ---
--- Citat: tenssa  Januar 19, 2010, 12:56:26 posle podne ---I na forumu imash vishe slika kako piju alkohol nego kako piju suplemente.... ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---

sramota!!

--- Kraj citata ---
Yeah, a ti i Goran Ilic pijete techne iz flasha Johnnie walkera kako kaze Sscg. ;D

S.Z.:

--- Citat: -sszgo-  Januar 20, 2010, 09:28:17 pre podne ---
--- Citat: duh  Januar 13, 2010, 03:36:51 posle podne ---Ma alkohol je diuretik da vidis kako ces biti definisan za par dana. :lol:

--- Kraj citata ---
ma jebes definiciju meni treba masaaa xD

alkohol je 7 kcal po gramu, ako pijes nesto sto je 10% alkohol,  1 litar = oko 700 kcal
znaci, za masu, 3-5 puta dnevno po litar i ima da nabacis masu lagano...

--- Kraj citata ---
Ko kaze da ne moze i masa i definicija u isto vreme?evo ga tajni recept... samo alkohol u sto vecim kolicinama xD...
Ma ne bi bio problem da su ta 4 rodja u pitanju, nego evo npr, sutra slava kod druga, petak i subota rodjendani, a tako ce cele godine :>... Jbg, uzeo sam kreatin, a to s alkoholom nikako ne ide, tako da cu izdrzati bez :P, a samopouzdanje imam dovoljno, ne pijem zbog devojaka, nego se jednostavno lepse provedem ako popijem... Ja ne znam gde ti izlazis i tako to, ali u diskotekama ces 98% ljudi videti kako piju alkohol...

Urlacher:
jebesh grad ako se ne napijes  ;D

Naturalni:
jeb.. klub ako udjes u njega trezan:D

duh:

--- Citat: S.Z.  Januar 19, 2010, 11:02:13 posle podne ---Pa ja mislim da bi vecini roditelji pre dali da piju alkohol nego suplemente, a to je tek zalosno :D

--- Kraj citata ---

Sta to pricas covece ne znas da je rakija narodni lek ?????????????????????????????????????????????????????????

:'(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju