Ostalo > Offtopic

Kako preziveti 18-te rodjendane?

<< < (2/4) > >>

onel:
Ja kad pijem pijem dzin i osjecam se kao kad popijem npr no'xplode , pucam od snage i kad flasu popijem , kroz misice struji nevjerovatna snaga , jedino u glavi sam los , ostalo sve gori , puca od snage ... Neznam jednostavno dzin je moje pice , ostalo QraC!

H2SO4:

--- Citat: S.Z.  Januar 13, 2010, 02:07:27 posle podne ---Evo otvaram jednu vrlo moguce glupu temu, tako da ukoliko smatrate da treba lock, slobodno  ;D...
Problem je u sledecem.. pocela je godina u kojoj moja generacija puni 18 god, evo veceras je Srpska nova, a imam jos 4 18ta.... to je 5 zurki u 8 dana... Kako najlakse preziveti sve to?trebaju mi saveti onih koji su vec imali slican problem, znaci idem na treninge 5x nedeljno, klopa je full, ali ce me ove zurke unistiti :(...dal je moguce u opste bilo sta ozbiljno uraditi ako se konzumira alkohol cesto ???... naravno da cu se truditi da pijem sto manje, al o5...bilo koji savet?

--- Kraj citata ---
najbolje svaki put kad odes na rodjendan odma telefon u ruke i kazes da je postavljena bomba tamo gde se nalazite. policija ce odma doc i otkazat proslavu i samim tim nema alkoholisanja. ti si doso da ispostujes slavljenika, svoje si odradio i to je to.

breshahils:

--- Citat: H2SO4  Januar 14, 2010, 01:20:24 posle podne ---
--- Citat: S.Z.  Januar 13, 2010, 02:07:27 posle podne ---Evo otvaram jednu vrlo moguce glupu temu, tako da ukoliko smatrate da treba lock, slobodno  ;D...
Problem je u sledecem.. pocela je godina u kojoj moja generacija puni 18 god, evo veceras je Srpska nova, a imam jos 4 18ta.... to je 5 zurki u 8 dana... Kako najlakse preziveti sve to?trebaju mi saveti onih koji su vec imali slican problem, znaci idem na treninge 5x nedeljno, klopa je full, ali ce me ove zurke unistiti :(...dal je moguce u opste bilo sta ozbiljno uraditi ako se konzumira alkohol cesto ???... naravno da cu se truditi da pijem sto manje, al o5...bilo koji savet?

--- Kraj citata ---
najbolje svaki put kad odes na rodjendan odma telefon u ruke i kazes da je postavljena bomba tamo gde se nalazite. policija ce odma doc i otkazat proslavu i samim tim nema alkoholisanja. ti si doso da ispostujes slavljenika, svoje si odradio i to je to.

--- Kraj citata ---

NAJPAMETNIJE :)

Radomir:
Najpametnije ti je da na rodjendanu nesto smuvas. Potom odete u sobu, zakljucate se i zajedno izbacujete visak masnih naslaga, i unetog alkohola. Verujem da znas na sta mislim  ;) ;) ;)

NemanjaGaic:
Radomir ti je dao najbolju ideju! :) I ja sam 1992... Ali meni je veliki + Sto mene alkohol i cigare ne privlace uopste!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju