General Bodybuilding Discussion > Članci

KAVITACIJA - ULTRAZVUČNA LIPOSUKCIJA

<< < (3/6) > >>

nenadns:
hvala nisam bas u struci ali mi se cini logicno da ovde ima realne opasnosti od ovoga!

THEROCK:
Ja licno sam protivnik ovog. Sumnjam da je to toliko efikasno koloko se reklamira. Milslim da pravilnim nacinom ishrane i cardiom ces postici mnogo vise. A ovo je za neke koje ne vole da vezbaju :-)

Pedja_Petrovic:
ja u opte ne mogu da verujem da se oviliko o ovome i raspravlja i da ne ko u opste veruje i to...mislim jbt..

--- Citat ---Imao sam loša iskustva predzadnjeg leta ... radio sam carb cycyling tako što sam prva 3 dana u nedelji jeo otprilike po kilo pečenog belog mesa u 4-5 obroka, 2 puta po 2 merice Elite whey proteina (koji ima i te BCAA) ujutru i uveče posle kardija i NISAM bio zadovoljan rezultatima
--- Kraj citata ---

pa ne mozes ni da budes zadovljan kada GRESIS TJ GRESIO si
neznam ko ti je sastavljao taj jelovnik ali je ocigledno da se u tematitku razume kao marica i kriv q..c....s oprostonjem....
stvanro sam cutao od kada si psotavio temu i mislio sam da nece ici dalje ali sada vise stvarno ne mogu da izdrzim i da te ne kazem neke stvari....
1.nemas karakter
2.nema skidanja kg sa nozveima laserima i svim ostalim sranjima koje postoje na ovom svetu
3.stitsni jaja i skini visak kg kao i svi normalni ljudi i zivi sretno do kraja svog ziota
4.verovati u gluposti je isto kao i da verujes sa 30 i kusur godina da postoji deda mraz!!!

LazicExyu:
staaaaa???????
deda mraza ne postoji  :o :o :o

Pedja_Petrovic:

--- Citat: LazicExyu  Januar 17, 2010, 12:48:30 posle podne ---staaaaa???????
deda mraza ne postoji  :o :o :o

--- Kraj citata ---

jbg....okrutno je......al je tako.... :'( :'( :'(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju