General Bodybuilding Discussion > Članci
KAVITACIJA - ULTRAZVUČNA LIPOSUKCIJA
Слободан®:
Ko lud da da 10 "vajferta" kad za te pare 2kg bcaa i kilo glutamina. Da na tome zivi i supenom kasikom da se hrani izgubio bi to salo trcanjem koje traze posle tretmana. Ne kapiram ljude ali stvarno....
Ja mislio ovo samo na crtacu ima :)
Marko_012:
Nisam očekivao da mi prva poruka bude ovde, ali dobro. Pre svega veliki pozdrav svim članovima ovog odličnog foruma koji čitam već dosta vremena.
Što se tiče teme, mislim da postoji dobra šansa da se posle ovog tretmana dobije masna embolija.
nenadns:
sta je masna embolija?
Alek:
--- Citat: Слободан® Januar 15, 2010, 08:51:48 posle podne ---Ko lud da da 10 "vajferta" kad za te pare 2kg bcaa i kilo glutamina. Da na tome zivi i supenom kasikom da se hrani izgubio bi to salo trcanjem koje traze posle tretmana.
--- Kraj citata ---
Zista bih voleo još mišljenja o ovome.
Razmišljao sam i sam na sličan način - što ikakve pare davati, bolje neki režim ishrane, sport, ali...
Imao sam loša iskustva predzadnjeg leta ... radio sam carb cycyling tako što sam prva 3 dana u nedelji jeo otprilike po kilo pečenog belog mesa u 4-5 obroka, 2 puta po 2 merice Elite whey proteina (koji ima i te BCAA) ujutru i uveče posle kardija i NISAM bio zadovoljan rezultatima. Otišlo je po mojoj slobodnoj proceni dosta teško stečene mišićne mase, a nisam se rešio masnih naslaga sa željenih regija. Čisto da spomenem da sam u toku tih 3 nedelje koliko sam probao taj režim imao relativno problema sa konentracijom i bio pod neobičnim stresom i osećajem "jači od celog sveta" pomešanog sa žešćim besom. Izgledalo mi je da to što sam smršao 6-7 kilograma previše.
Hoću nešto lakše ;)
Marko_012:
--- Citat: nenadns Januar 16, 2010, 03:12:05 pre podne ---sta je masna embolija?
--- Kraj citata ---
Масна емболија је зачепљење лумена крвних судова или дупљи срца масним капима доспе
лим путем крвотока. У форензичкој патологији говоримо о природној (морбозној, ендогеној) адипозној емболији
(компликација или последица болести) и насилној (посттраумској, егзогено) (настаје услед трауме и у директној је
вези с њом). Посебно је интересантна масна емболија која се јавља као компликација неких дијагностичких или
куративних поступака у лекарској пракси. Док неки аутори сматрају да се масни емболуси ослобађају из масних
депоа у организму (срж кости, поткожно масно ткиво, масна јетра), други су мишљења да емболуси настају агло
мерацијом липопротеина плазме (у оба случаја било услед болести било услед трауме).
Evo malo opširnije o masnoj emboliji :
http://www.doiserbia.nbs.bg.ac.yu/img/doi/0370-8179/2002/0370-81790208278N.pdf
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju