Ostalo > Offtopic

tuga!!!

<< < (11/11)

tenssa:
Desava se ovo svugdje, ne samo kod nas...nije to ni do boga ni do neba ni do neceg treceg vec mentalitet...

Bare:

--- Citat: tenssa  Januar 25, 2010, 07:38:56 pre podne ---Desava se ovo svugdje, ne samo kod nas...nije to ni do boga ni do neba ni do neceg treceg vec mentalitet...

--- Kraj citata ---

Pa svugdje gde ljudi ostave Boga, ljudski i u redu je pobiti se 1:1, pa i 2:1 ako su neke pi****e, ali da 10-15 ljudi 10 minuta ubija dete od 14 godina, to mogu samo bezboznici.
         To je nesoj, idijot, nije covek.

Lazar Popovic:
Nije nam dosta sto su nas drugi decenijama ubijali,nego moramo i medjusobno da se ubijamo.
Sto se tice policije,ne krivim ja njih nego drzavu,sad svaka budala posle 3 meseca obuke moze da bude pandur.Ni znakove ne znaju cestito,nego samo da mere brzinu i naplacuju kazne mam... im j.....
Ja sam konkretno iz SM,gde skoro svaki vikend neko bude pretucen ili izboden...a tuce ispred zgrade policije nisu nista neobicno.

A zna se da u svakom sranju gotovo uvek najvise najebu oni koji se ni krivi ni duzni nadju u pogresno vreme na pogresnom mestu.
I ostane samo zal porodicama,ne ljudi,nego DECE!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju