Ostalo > Offtopic
Uhapšen Kristijan Golubović zbog trgovine drogom
Dionis:
stvarno kakve veze ima ova tema sa borilačkim sportovima ?
nbg-v:
pa dobro, mozda decko i poznaje tog Urosa i mozda je i dobar momak u principu....
i mozda ce posle par meseci u cuzi da shvati da ima pogresne idole i principe vrednovanja....s obzirim da ima 19god jos ima nade za njega
....a za ovog kristijana me bas nesto zabole kara-narcisoidni indijanac,kriminalac i manipulator.....prodaje neke price pune filozofije ko da je jebeni mesija i sto je jos gore ljudi ga slusaju i potvrdno klimaju glavom- klipovi sa njegovim izjavama na youtubeu imaju preko milion pregleda a komentari na njih su zapanjujuci- tretiraju ga kao robina huda....a sto je jos gore postao je javna medijska licnost koja gostuje po raznim emisijama.......jedino se plasim da ce iz cele price da izadje bez dokaza dovoljnih da uopste dignu optuznicu..........i onda sve ispocetka...
The_Bulldog:
--- Citat: ivanx3m Januar 18, 2010, 12:50:50 posle podne ---Kakve veze ova tema ima sa borilačkim sportovima??
--- Kraj citata ---
U pravu si..ovo ide u offtopic...mada ne vidim uopste mesta ovoj temi na forumu, ali kad ste je vec zapoceli....
PEJABG:
http://www.youtube.com/user/UrosZlo#p/a/u/2/IZk71CPfXiY
breshahils:
--- Citat: X FRAME Januar 18, 2010, 12:40:32 posle podne ---Uvelicaj slova jos mal onismo se dovoljno uplasili . Cuj dobar momak , jel ga znas licno pa pricas da je dobar ili su ti drugi pricali o njemu ?
--- Kraj citata ---
Ne.ne.ne pričao mi drugar od mog drugara pa devojka njegovog prvog komšije, koja inače kupuje u istoj prodavnici kao njegova tetka, koja je doduše rastavljena od njegovog teča ali kontaktira sa bivšim mužem, a taj teča jedva i da kontaktira sa familijom, ali je čuo od njihovog komšije koji nija baš najčistiji u glavi...ali rekoh "proverena informacija" ;) ;D ;D :D
Ma bre dečka znam sa foruma i ne opravdavam šta je uradio nego samo kažem da je za mene dobar dečko koji je u "INTERNET" druženju ok, fer i korektan.
E sad kakav je u realnom životu ili kao drug, komšija...ne znam. Znam ga npr kao što znam nelleta, oktagona, mark3...i koji su po meni ok momci.
Velikim slovima sam napisao da bi istakao i da se bolje vidi njegov nick, a dečko inače nije nikada ni bio u fazonu da je mangup...bar nisam stekao takav utisak u "INTERNET" druženju. :P
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju