Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (25/45) > >>

Polomac:
Milion puta je, bar kod mene bilo tih slucaja..ali i extremnije varijante.
Ima li sanse da se zategnem za ovih 7dana ako svaki dan vezbam,sledece sedmice idem na more???
  ;D     ;D       ;D      >:(     :o      8)      ???     :P      :-\    :'(      :'(       :'(

nellle:

--- Citat: sasacg  Mart 20, 2010, 09:04:26 posle podne ---Evo jos i nelle da se javi sa svojih kilo vinjaka dnevno i imamo ekipu ;D

--- Kraj citata ---

bez kilo vinjak nisam ziv brate... ;D
rubin mi bio glavni sponzor... ;D

sasacg:
Eto kuda ide nasa mlados' ;D

marelli:

--- Citat: Polomac  Mart 20, 2010, 11:36:19 posle podne ---Milion puta je, bar kod mene bilo tih slucaja..ali i extremnije varijante.
Ima li sanse da se zategnem za ovih 7dana ako svaki dan vezbam,sledece sedmice idem na more???
  ;D     ;D       ;D      >:(     :o      8)      ???     :P      :-\    :'(      :'(       :'(

--- Kraj citata ---

ja sam vidjao klince, koji  pre odlaska na bazen, dodju u gym da odrade par serija, bilo kakvih i bilo cega .... a uz to izgledaju kao pritke ...

RealWay:
Ljudi ja zadnjih 20ak dana jedem nenormalno i dobru a i pogotovo losu hranu...Mislim da unosim nekih 5000-6000 kcal...Nista se ne debljam , cak sta vise 2 red plocica mi se gotovo skroz vidi sto nije bio slucaj prije 20ak dana...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju