Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (27/45) > >>

breshahils:
Jeo kao stoka danas...sramota me da napišem ali kao stoka...mislim da sam dovoljno rekao :)

marelli:

--- Citat: breshahils  Mart 28, 2010, 07:44:07 posle podne ---Jeo kao stoka danas...sramota me da napišem ali kao stoka...mislim da sam dovoljno rekao :)

--- Kraj citata ---

eeeee, pa nije zanimljivo kada si napisao koliko si jeo, vazno je da napises sta si jeo  ;D zato je i postavljena ova tema  ;D jel si ga iscepao posle u gym-u  ;)

NeshaS:
Danas coca cola, 1l, ali zero. Drugi junk nije dozvoljen. :)

breshahils:

--- Citat: marelli  Mart 28, 2010, 07:58:41 posle podne ---
--- Citat: breshahils  Mart 28, 2010, 07:44:07 posle podne ---Jeo kao stoka danas...sramota me da napišem ali kao stoka...mislim da sam dovoljno rekao :)

--- Kraj citata ---

eeeee, pa nije zanimljivo kada si napisao koliko si jeo, vazno je da napises sta si jeo  ;D zato je i postavljena ova tema  ;D jel si ga iscepao posle u gym-u  ;)

--- Kraj citata ---

Nebi mi bilo zao da sam ga iscepao u GYM, od sutra znaš ono klasično od ponedeljka. :)
Nije zanimljivo da se ne napiše priznajem ali ovolika stoka skorije nisam bio tako da stvarno neću napisati, sory što sam papak :)

Remetik:
Ja opalio deset dana svojeVOLJNO....sve sam jeo i odmorio od treninga, opravio malo stare kosti....od sutra u nove pobede, pa za jedno mesec dana uvoda na ciklicnu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju