Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (6/45) > >>

Deja:

--- Citat: CROWE  Januar 27, 2010, 08:36:38 posle podne ---pale palacinke sa nutelom orasima i slagommmmmmmmmmmmmmm

--- Kraj citata ---
Ne racuna se! Ima oraha, previse zdravo :D

Ja probao nutelu danas, ali zaboravih da ne kupujem hleb  ;) Tako da je morao med u caju.

nikadsenepredajem:
ljudi jel ima ko da mi preporuci sta da jedem uz neku tv emisiju npr. jel volim da grickam,a da to ne bude bas previse junk fuda,jes da sam na masi al eto cisto nesto uz tv npr orah badem takonesto,mada kad se zanesem pojedem i po 150g toga...

marelli:

--- Citat: nikadsenepredajem  Januar 30, 2010, 02:32:36 posle podne ---ljudi jel ima ko da mi preporuci sta da jedem uz neku tv emisiju npr. jel volim da grickam,a da to ne bude bas previse junk fuda,jes da sam na masi al eto cisto nesto uz tv npr orah badem takonesto,mada kad se zanesem pojedem i po 150g toga...

--- Kraj citata ---

zdravo kazes, pa uzmi indijski , ili jos bolje brazilski orah, zdravi su a nisu junk  ;D

lara24:

--- Citat: marelli  Januar 30, 2010, 04:35:10 posle podne ---
--- Citat: nikadsenepredajem  Januar 30, 2010, 02:32:36 posle podne ---ljudi jel ima ko da mi preporuci sta da jedem uz neku tv emisiju npr. jel volim da grickam,a da to ne bude bas previse junk fuda,jes da sam na masi al eto cisto nesto uz tv npr orah badem takonesto,mada kad se zanesem pojedem i po 150g toga...

--- Kraj citata ---

zdravo kazes, pa uzmi indijski , ili jos bolje brazilski orah, zdravi su a nisu junk  ;D

--- Kraj citata ---
Indiiiiiiiiiiijski aaaaaaaaaaaaaaa razvija ovisnost hehehe, nego ljudi vidjela ja danas u dućanu plazmu prvi put u životu hehehe,h pa to mora da je dobro heheh ja bi to ubacila u posni sir sa wheyem od vanille i mislim da bi se udavila u tom,bio bi to moj vlastiti desert cookies and cream vanila heheh

nikadsenepredajem:
a da me ne ugoje previse indijskog oraha??? :( mislim da goji dobro...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju