Ostalo > Offtopic

A ŠTA STE DANAS POJELI OD JUNK FOODA???

<< < (7/45) > >>

lara24:

--- Citat: nikadsenepredajem  Januar 30, 2010, 08:51:35 posle podne ---a da me ne ugoje previse indijskog oraha??? :( mislim da goji dobro...

--- Kraj citata ---
Pa neznam ja ih obožavam a nisam ih pprije jela jer kao goje kako bi ti reko...al me je pedja oprao kako on zna..rekavši da to nisu ti uh koji su problematični a bome masti imaju manje i od lješnjaka i badema itd..od tada ih jedem i nisam se ugojila hehe.Ne brojim  više koliko ih pojedem a jedem ih svaki dan. Ok imam mjeru al ak mi baš dodje takav dan pojedem ih jako puno koji put i ništa..nemoj se baš svaki dan prenajedat njima al ponekad si priuštiš veću količinu ak ti zapaše.To ti je moje iskustvo a sad za druge neznam...

Donovan:
Covjece meni skoro zubi otpali od tih badema ;D Sad malo za promjenu orahe i ljesnjake...

marelli:

--- Citat: nikadsenepredajem  Januar 30, 2010, 08:51:35 posle podne ---a da me ne ugoje previse indijskog oraha??? :( mislim da goji dobro...

--- Kraj citata ---

pa ako jedes umereno neces

nikadsenepredajem:
hah,pa imal nesto ko zeleno povrce da mogu da ga jedem dok se ne proserem,al da je to neka vrsta grickalice uz tv i to...koliko je to umereno!??! 150g?

Deja:
Probaj ovo...
50gr ovesnih, dodaj 50gr mekinja, zalih sa vodom/mlekom ili cime hoces.
Jes da nije grickalica, ali neverovatno se sporo jede (zbog kolicine mekinja), a meni licno super odgovara. (mislim ja volim takve stvari da "grickam" - ali sta znam, ja sam osoba koja moze da pije riblje ulje, pije BCAA tokom treninga bez ukusa/dodataka bez problema i slicno... pa nisam kompetentan mozda za ukuse :D)

Ali nazalost sem povrca nista nije prikladno za grickanje... voce nije kaloricno, ali previse je to secera tokom sedenja!

Probaj bambus eventualno. (ne zezam se)

@igi, idi kod zubara  onda :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju