Ostalo > Offtopic

Vladika niški Irinej novi partijarh

<< < (9/11) > >>

Radomir:
Nemam ja nista protiv vernika ako u tome nalaze svoju srecu i mir, a pritom ne ugrozavaju druge.

Bare:

--- Citat: Radomir  Januar 27, 2010, 09:19:40 posle podne ---
--- Citat: body  Januar 27, 2010, 02:16:31 posle podne ---nikad izvini zbog toga sta neko nesto misli..malo vise uvazavanja doduse ne bi isteralo oci..a u crkvu verujem koliko i u deda mraza, tj samo kad hocu poklon

--- Kraj citata ---

E pa i ja verujem u crkvu kao i ti :) verovatno sam zbog toga i ateista jer, po mom misljenju, religija unosi veliku podelu medju ljude.

--- Kraj citata ---

Ne postoji "religija", postoji jedna jedina Apostolska Crkva Hristova na zemlji. To je Pravoslavna Crkva sa svojim patrijarsijama, medju kojima je i Srpska, recimo.
A "ono" na sta ti mislis su idolosluzitelji, da, i oni unose probleme u ljude, tacno.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Dali mozda znas zasto su se te dve crkve odvoile?
--- Kraj citata ---

ZBOG KRETENLUKA!!!!!!

bojan lepojevic:
politika bato..sve je isto samo njega nema, obrni okreni, a mi isti tuki zivimo hiljadama godina vec..sa dzakom preko glave, a neko nam o bolji radi

breshahils:
Najveća religija je : "ne čini zlo, ne mrzi, ne odmaži, budi pošten prema dobrim ljudima a prema lošim kad ti neko udari šamar ti lepo bejzbol palicu pa mu smrskaj tu ruku ;)"
Jednom rečju, dobar sam ne diram te, ne diraj me ali ako me dirneš ... :)
Sa Radomirom se ne slažem u mnogim stvarima ali što se tiče ujedinjenja crkava, mislim da je bolje da bi se smirile strasti, jer religiju zloupotrebljavaju majmuni, tumače je na neki svoj način i pozivaju na mržnju, ratove... ljudi koji su previše opterećeni religijom u 99% slučajeva "zalutaju" pa postanu religijski "otpadak" mada oni i dalje tripuju da je samo "njihova vera ok" .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju