Ostalo > Offtopic
Vladika niški Irinej novi partijarh
aragorn:
Potpuni promasaj u proceni,dragi moji forumasi.
Vl.Irinej ne pripada ni jednoj struji i upravo je poznat po pomirljivom i pazljivom ophodjenju sa svima,a pogotovu sa neistomisljenicima.
Pravi pastir Crkve Hristove i istinski pomiritelj.
breshahils:
--- Citat: aragorn Januar 22, 2010, 09:29:10 posle podne ---Potpuni promasaj u proceni,dragi moji forumasi.
Vl.Irinej ne pripada ni jednoj struji i upravo je poznat po pomirljivom i pazljivom ophodjenju sa svima,a pogotovu sa neistomisljenicima.
--- Kraj citata ---
Ma jok Sale ja samo objašnjavam šta je onaj drugi hteo da kaže, neznam za patrijarha ali se nadam da je tako kao što si rekao ti si upućeniji od mene kakav je on čovek.
ivanx3m:
--- Citat: aragorn Januar 22, 2010, 09:29:10 posle podne ---Potpuni promasaj u proceni,dragi moji forumasi.
--- Kraj citata ---
Slazem se! Bog dao pa ne izvukoše antihrista Amfilohija!
H2SO4:
a sta si ti neki cg boshnjak ili nekakvi ekumenista pa ti je amfilohije antihirist?
Radomir:
Dan pre nego sto je izabran citao sam njegovu izjavu gde kaze da ne bi imao nista protiv da Papa Benedikt dodje u Srbiju. Cak je naglasio da to moze doneti samo dobro. Cak je nesto spominjao o ujedinjenju pravoslavne i katolicke crkve sto mi se veoma svidja. Ne znam sta je govorio ranije, ali ovo mi se veoma svidja.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju