Ostalo > Offtopic

PIMP/WHORE

<< < (4/11) > >>

Kekka:
Rapid, ja se nikad ne ljutim. Nema potrebe da se izvinjavash :)

dr_rapid:

--- Citat: Kekka ---Rapid, ja se nikad ne ljutim. Nema potrebe da se izvinjavash :)
--- Kraj citata ---

Ok, ne vidim razlog zasto si obrisao post... Pa interesuje mene i tvoje misljenje...

dulse:
zasto brises ono sto napises....
da tebi su upucene.. pa kome bi drugo  Kekka.... valjda iz kontexta mozes zakljuciti majka mu stara

dr_rapid:

--- Citat: dulse ---ne ne.. decko..... ja sam dobra na jeziku.. i volim da se zezam....
--- Kraj citata ---

Momci, shvatite jedno, sto sam ja odma skontao o dulse, a inace o nekome ko ovako provocira, pardon zeza se  kao dulse:
Pas koji laje ne ujeda....

Kekka:

--- Citat: dulse ---ne ne.. decko..... ja sam dobra na jeziku.. i volim da se zezam.... ali je frapantna disproporcija izmedju reci i dela..... u mom slucaju... sto nije ni dobro ni loze.. jednostavno je tako.... sex nije tabu tema.. vec moja omiljena... ali to ne znaci to sto si ti mislio o meni.. cisto da znas i za ubuduce...
--- Kraj citata ---

Ja verujem da kod svake devojke postoji frapantna disproporcija izmedju reci i dela !  8)

--- Citat: dulse ---btw... cisto da napomenem.. ti da se malo vise udubljujes i da vise citas ono sto ja pisem.. video bi da ja imam i te kakvo kucno vaspitanje... no to je vec offtopic...
--- Kraj citata ---

Ja nisam rekao da ti nemash kucno vaspitanje. Cak sta vishe verujem da ga imash. Ako imash kucu, imash i kucno vaspitanje  8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju