Ostalo > Offtopic

PIMP/WHORE

<< < (6/11) > >>

dulse:

--- Citat: doktor83 ---
--- Citat: dr_rapid ---
--- Citat: dulse ---ne ne.. decko..... ja sam dobra na jeziku.. i volim da se zezam....
--- Kraj citata ---

Momci, shvatite jedno, sto sam ja odma skontao o dulse, a inace o nekome ko ovako provocira, pardon zeza se  kao dulse:
Pas koji laje ne ujeda....
--- Kraj citata ---

tacno tako.

offtopic: dulse evo zbog tebe sam menjao avatar,misicav sam ko pedja sta kazes oces se useliti kod mene ? :twisted:
--- Kraj citata ---

hahha doktore doktore... zeznut si ti igrac :) ali dobar si moram ti priznaci... okrenula bih se za tobom... i to zestoko.. a za selidbu.. polako... ( ovo da Kekka ne pomisli da sam laka  :roll:  )

dr_rapid:

--- Citat: dulse ---
--- Citat: doktor83 ---
offtopic: dulse evo zbog tebe sam menjao avatar,misicav sam ko pedja sta kazes oces se useliti kod mene ? :twisted:
--- Kraj citata ---

hahha doktore doktore... zeznut si ti igrac :) ali dobar si moram ti priznaci... okrenula bih se za tobom... i to zestoko.. a za selidbu.. polako... ( ovo da Kekka ne pomisli da sam laka  :roll:  )
--- Kraj citata ---

Bogami doktore, lagano me izbacujes iz igre ;)
Ali dobro, ja jos nemam pravo da se zalim, jos moram da bildam  :evil:  :wink:

Kekka:
Nemoj se opterecivati time sta Keka misli o tebi..  kao sto se ni Keka ne opterecuje sta ti mislish o njemu  8)

Ne mislim ja da si ti laka..   a i da mislim..  nemam nishta protiv toga..   a samim tim nemam nishta ni protiv tebe ! Ne znam zasto si me napala..  kao da sam te nesto uvredio..    ali ok .

Posto smo konstatovali da nisi laka, sad je sve ok  :lol:  :lol:  :lol:

Johny_Bravo:
Neki mnogo pametniji covek od mene (ne mogu da se setim kako se zove) je reko:
"Zivot je ono sto se desi izmedju dva orgazma."
Prema tome........

Sto se tice licemernih ljudi.
Tip koji prica o nekoj cici da je kurava samo zato sto je bila s njim, je time reko vise o sebi nego o njoj.Valjda misli da je on nju iskoristio, sta li.Cini mi se da je to sve zbog boelsne potrebe ljudi da nesto kontrolisu i da oni odlucuju o necem.Kad bi prihvatio da je ona bila sa njim  samo zato sto je i ona to htela, bilo bi fino.Ali onda ne bi imao razlog da o sebi misli bolje.Isto vazi i u obrnutom slucaju.
U svakom slucaju trudim se da nemam takve ljude u svojoj okolini, bili oni musko ili zensko.

Pedja_Petrovic:
MUDRO ZBORITE SVI...VOLIM SEX I RADO GA SE SECAM HA KEKA..??..HAHHAHAHAHHAHAHAHAH

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju