Ostalo > Offtopic

PIMP/WHORE

<< < (9/11) > >>

bajic:

--- Citat: H2SO4 ---nego chemu poredjenje dotichnih jebachica sa (profi)kurvama. i zasto se ta rijech -kurva- spominje u negativnom kontextu??? treba smislit neku prikladniju uvredu, a ovo vec dodje kao kompliment. ipak je kvalitet i sve ostalo na strani ovih drugih...
jel tako? tako je! :)
--- Kraj citata ---

Ziveo govornik!

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Papageno ---Pedjos brate ja njih nista ne razumijem, hoce sex, nece sex...
Ovo je neka opasna dubioza, prije su stvari bile mnogo jednostavnije :)
--- Kraj citata ---
...ma brate..i sada je sv isto samo se malo vise foliraju....ali svima ce nima cika peki bude dao po bonu 8)

dulse:

--- Citat: pedjos ---
--- Citat: Papageno ---Pedjos brate ja njih nista ne razumijem, hoce sex, nece sex...
Ovo je neka opasna dubioza, prije su stvari bile mnogo jednostavnije :)
--- Kraj citata ---
...ma brate..i sada je sv isto samo se malo vise foliraju....ali svima ce nima cika peki bude dao po bonu 8)
--- Kraj citata ---

hvala na boni :twisted:

dr_rapid:

--- Citat: H2SO4 ---nego chemu poredjenje dotichnih jebachica sa (profi)kurvama. i zasto se ta rijech -kurva- spominje u negativnom kontextu??? treba smislit neku prikladniju uvredu, a ovo vec dodje kao kompliment. ipak je kvalitet i sve ostalo na strani ovih drugih...
jel tako? tako je! :)
--- Kraj citata ---

Sehr gut, sehr gut....
Dobar nam govornik. Da su svi takvi nebi bilo potrebe za ovakvom teomom. :D
Meni ta rijec nije u neg kontekstu, ali.... vecina....vecina....
 :evil:

Tanja U.:

--- Citat: dulse ---da da lepo receno.. ali svi smo mi razliciti ljudi.... to sto ja ne spavam sa svima koji su mi lepi i koji me privlace NE ZNACI da ne volim sex... sta vise.... mislim da je sex nesto najlepse i vrhunac veze....  ali jednostavno ja razmisljam da li da se i poljubim sa nekim ili ne a da ne pricam o sexu.... to mi je ipak nesto isuvise intimno da bih radila sa bilo kim... mojne sada da me napandete kako sam staromodna.. ali tako  mislim i tako se ponasam...
--- Kraj citata ---

To zapravo nema nikakve veze ni sa staromodnoscu, ni sa pristojnoscu ni ...
Vrlo je jednostavno, u principu:
ps momci, ne ljutite se na mom izboru reci sada, samo sam vrlo konkretna ;)
Dakle, muskarci imaju 2 glave, a jedna drugu iskljucuje. Dakle, dok j... vrlo cesto ne razmisljaju (zato se ponekad dese gluposti poput bivsa devojka ostala trudna, pa on sad kako MORA da se zeni i slicno tome ..., i o tome bi se moglo pricati, no to je opet neka druga tema), i samim tim, muskarcima je "lakse" seksualno se zapaliti.
Devojke imaju 1 glavu, i ona im sluzi i za emocije (seksualne takodjer) i za razmisljanje. Zato, devojke teze ulecu u seks. Njima je potrebno da nesto dublje i osete prema tom nekom muskarcu, i tek onda se moze preci na taj neki "visi" nivo veze.
Evo jos jedan primer ... dvoje u vezi ... zbog neceg se posvadjaju, ljuti su malo jedno na drugo ... on ladno prilazi njoj sa namerom da spava sa njom a ona ga odbija... zasto? pa on moze bez problema, tog trenutka on razmislja "donjom" glavom, nastavice se ljutiti opet kasnije, a ona to ne moze, ona ljuta ne moze u krevet sa njim ;)

Eto, malo i od mene ...
Jesam li zakuhala ;)
Oooops, nadrljacu ja izgleda u nedelju hahahhaha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju