Ostalo > Offtopic

Moji egzoticni ljubimci :)

<< < (5/14) > >>

Radomir:
Setio sam se nje, i znam da je u jednom spotu imala tigrica. Pre neku godinu bila je vest da je tigar kucni ljubimac gazdarici odgrizao ruku. Posle je bio tekst u novinama o ljudima u Srbiji koji drze tigrove kao kucne ljubimce. Iskreno, pored tigra ili zmije ne trebaju ti ni kljucevi ni alarm u kuci. Ko sme da provali  ;D ;D ;D ;D

nenadns:
Tarantula je predobra!!!Koliko je tesko odrzavati terarijum?Smrdi?Kako nabaviti?Sta jede? :D

BokY_LA:
najlakse su za odrzavanje.. jedu jednom u ponekad nedelju dana ponekad svaki 2-3 dan.. ne smrde uopste.. jedu bube koje mogu da se kupe po jeftinim cenama.. moze lako da se nabavi .. cena zavisi od vrste i velicine.. oko terarijuma nema sta da se radi .. samo stavis chep sa vodom zbog vlage, skroviste i to je to

tenssa:
Koja je otprilike cijena tarantula? :)

BokY_LA:
kao sto sam rekao nisu skupe zavisi od velicine..
zenke su lepse i duze zive.. 20-30 godina dok muzijaci do 10 neki mnogo manje zavisi od vrste..
one sto je odredjen pol (zenke) su oko 30e to je pauk velik 7-8 cm star preko 5 meseci zavisi od vrste neke bas sporo rastu neke bas brzo
a male bebe kojima jos ne moze da se odredi pol od par cm su 3-10e zavisi od vrste.. kod nas makar nema skupljih

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju