General Bodybuilding Discussion > Članci

Spremanje za PUMP

<< < (2/4) > >>

The_Bulldog:

--- Citat: BuKi_pit  Januar 30, 2010, 12:41:33 posle podne ---ja odradim svaki put 5 min trcanja pa onda zagrijem dobro vecinu misicnih grupa i istegnem, to sam prije 3 mjeseca poceo raditi i 100% bolje se osjecam dostignem neku radnu temperaturu

--- Kraj citata ---

Istezanje bi trebalo da dodje nakon treninga....a ne pre...

Polomac:

--- Citat: The_Bulldog  Januar 30, 2010, 05:48:53 posle podne ---
--- Citat: BuKi_pit  Januar 30, 2010, 12:41:33 posle podne ---ja odradim svaki put 5 min trcanja pa onda zagrijem dobro vecinu misicnih grupa i istegnem, to sam prije 3 mjeseca poceo raditi i 100% bolje se osjecam dostignem neku radnu temperaturu

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Upravo tako,'em smanjuje snagu onima kojima je to bitno,a i povecava rizik od povreda..mislim da si ti postavljao clanak o toj tematici..
nakon treninga i vise nego pozeljno iz kontra pozitivnih razloga..

The_Bulldog:

--- Citat: Polomac  Januar 30, 2010, 05:58:51 posle podne ---mislim da si ti postavljao clanak o toj tematici..

--- Kraj citata ---

Mozda, ne secam se...vazno da smo mu bar sad dali info.

BuKi_pit:

--- Citat: The_Bulldog  Januar 30, 2010, 05:48:53 posle podne ---

--- Kraj citata ---

za to istezanje sam cuo da ide poslije treninga i drzao sam se toga odradim npr ruke i istegnem ih na kraju tako sve grupe misica, al kod mene na faxu radimo istezanje prije nekih vjezbi (studiram dif) pa sad to uvijek primjenujem. bas cu kritikovati onda asistente x)

--- Kraj citata ---

The_Bulldog:
Ako je cilj vezbanja BB..onda istezanje ide nakon treninga...sa nekim drugim ciljem..istezanje moze ici pre treninga...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju