Ostalo > Offtopic

dajte ljudi pomazite!!!

(1/7) > >>

nikadsenepredajem:
izbrisao se mozzila sa kompa,i sada se desava nesto cudno,ja kad ocu opet da instaliram on samo prekine na pola instalacije,a ni google chrome ni operu ne mogu da instaliram jer mi sve pokazuje neki error in instalation kao u nekom folderu,ja obrisem taj folder ali se pojavljuje novi,a preko ovog explorera ne mogu da gledam youtube jer kao treba novi adobe flash ili takonesto...a ni to nece da instalira isto tako krene i stane...help!

The_Bulldog:
Najlakse je ako imas napravljen "restore point"...i vratis OS u prethodnu verziju...

Слободан®:
Instaliraj flash player a u registri editoru koji pokreces iz run-a koji se nalazi u start-u napises regedit i sve sto ti se zove mozila i opera obrises i mirna backa. Morace da ti instalira pretrazivace. Daj neki print screen problema.

nikadsenepredajem:
evo ovo pise :1152 error extracting
C:\DOCUME1\nexx\LOCAL1\Temp\{4B95C1 installer.msi to the temporary location.  (a inace je extractovan)

Problem je u tome sto ja ne mogu i zbog ovoga da instaliram fles,skinuo sam operu sa neta mislim na setup al kad krene da mi se setapuje ovo se pojavi + ja odem do tog foldera i izbrisem ga u dokument medjutim svaki put se napravi novi

a setup od mozille skinem i on samo dodje do kraja i tu se prekine i kao da ga nisam ni stavio da se instalira
a gde se nalazi restore point!!?!??
ja kada napisem regedikt u searchu on samo izbaci ovo windows cannot find regedikt i ostatak...kao da ga nema...upomoc...

tenssa:
Spyware neki ti je upao u komp ako se ne varam, skini neki dobar anti-spyware i udri. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju