Ostalo > Offtopic

Ervin u kuci VB ?

<< < (10/22) > >>

BokY_LA:
Pedjo jel bi ti usao da ti ponude?

Deja:

--- Citat: BokY_LA  Februar 04, 2010, 11:43:21 posle podne ---Pedjo jel bi ti usao da ti ponude?

--- Kraj citata ---
Brate, treba ne samo da mu plate nego i da mu daju 5kg Glutamina dnevno i 500gr Vit C jer bi posizeo od ostalih :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BokY_LA  Februar 04, 2010, 11:43:21 posle podne ---Pedjo jel bi ti usao da ti ponude?

--- Kraj citata ---

veruj da nisam o tome ni razmisljao,ali mislim da bi moj temperament tamo nekome galve dosao bez obizra na ugovore i sva ostala sranja koja potpisuju..hahhahahahhahahahh
s vremena na vreme pogledam tako neki reality,nisam ljubitelj ali eto...uz klince i surpugu nekada bcim oko
sada vdiim kod klinaca da je akutelan survivor pa nekada pogledam...
znaci tamo ima toliko likove koje bi nasao u onom sumarku kada odu da kenjaju ili pisaju..ma jebo kamaere jebo sve zivo..cuj..pusto ostrvo a ne nima se stalno....hahhahahahhahhaahhahahahhah...a bilo bi nekima stvanro tesno...a mozda bi i meni..
salim se...ma sta znam jbg...stvarno nisam nikada o tome razmisljao ali mislim da te stvari u zatvorenom prostoru ne bi mogao da podnosim
mozda sa ljudima koje ponzjaem ok ali sa neponzatim ljudima..ne verujem...
nesto na otvorenom tipa men"s hunt OK...hahhahahahhahahahahahha...

H2SO4:
a jebes survivor kad nema mrtvih. odvedu ih tamo u pizdu materinu i covjek ocekuje da bude bar pola mrtvih a oni vataju leptire, valjaju se u pjesku i te fore.

sto sam naso dobar klip. bugarski VB je u pitanju. obavezno pogledati :)
http://www.youtube.com/watch?v=04bnaVtLLzA

marelli:

--- Citat: H2SO4  Februar 05, 2010, 08:51:39 pre podne ---a jebes survivor kad nema mrtvih. odvedu ih tamo u pizdu materinu i covjek ocekuje da bude bar pola mrtvih a oni vataju leptire, valjaju se u pjesku i te fore.

sto sam naso dobar klip. bugarski VB je u pitanju. obavezno pogledati :)
http://www.youtube.com/watch?v=04bnaVtLLzA

--- Kraj citata ---

da be jebes survivor, kad im daju da jedu, a oni po ceo dan leze i ogovaraju se kao strinke

nego ovaj klip sto si postavio, pise Poland, a ne Bulgaria

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju