Ostalo > Offtopic

Ervin u kuci VB ?

<< < (15/22) > >>

nbg-v:
pogotovo sto ce od sada, kad god bude bilo neko takmicenje na eurosportu, i najobicniji balkanac znati ko je Ervin i cime se bavi i za koju zemlju nastupa- do sad su samo u svetu znali za njega...... verovatno i neke sponzore nadje...
u svakom slucaju, svaka mu cast na svemu...

Naturalni:
MHP mu je sponzor bole ga brige:D

Pedja_Petrovic:

--- Citat: EXTREME  Februar 25, 2010, 10:25:30 posle podne ---Jadni Ervin kakvu torturu mora da prezivljava ;D ;D ;D ali u svakom slucaju on je CAR!!! ;D

--- Kraj citata ---

otkud ti pratis ovo? :o :o
otkud ti pratis TV u opste znajuci tvoj ritam zivota? :D :D :D :D

EXTREME:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 26, 2010, 10:51:14 pre podne ---
--- Citat: EXTREME  Februar 25, 2010, 10:25:30 posle podne ---Jadni Ervin kakvu torturu mora da prezivljava ;D ;D ;D ali u svakom slucaju on je CAR!!! ;D

--- Kraj citata ---

otkud ti pratis ovo? :o :o
otkud ti pratis TV u opste znajuci tvoj ritam zivota? :D :D :D :D

--- Kraj citata ---

Ha,ha...u pravu si :)
Trenutno sam na Kopaoniku i bilo je grozno vreme tako da sam dosta vremena proveo u sobi...pa juce potkacih i TV,a to gledah iskljucivo zbog Ervina :) Majko moja koje je to zaglupljivanje naroda...

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---renutno sam na Kopaoniku i bilo je grozno vreme tako da sam dosta vremena proveo u sobi...pa juce potkacih i TV,a to gledah iskljucivo zbog Ervina Smeško Majko moja koje je to zaglupljivanje naroda...
--- Kraj citata ---

jbt na trenutak si me uplasio da si na necemu..reko jebote..pazi ovo...extrem gleda TV  :o :o :o :o :o

a o zaglupiljivanju...bah..brate to vise i ne vredu tupiti
sto god vise se o tome prica,narod vise gleda
ja sam probao zbog ervina da to pogledam jednom,i kada sam video onog pedera deblog kako maltretira sve po toj jebenoj kuci zbog gej prava a njemu niko nista ne sme..mrak mi je pao na oci i jednom sam tv pink bio skroz izbrisao kao kanal a sva je prilika da cu to ponovo da uradim

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju