Ostalo > Offtopic
Ervin u kuci VB ?
Ted Arcidi:
--- Citat: PEJABG Februar 26, 2010, 02:10:21 posle podne ---ajde ljudi pomozite ervinu i glasajte ;)
--- Kraj citata ---
plasim se da tu glasanje nista ne menja, cak sta vise ubedjen sam da se od pocetka znao pobednik i voleo bih da gresim, ali sve mi mirise da je to ona pedercina i da je cilj svega ovoga gay propaganda i navikavanje sirokih narodnih masa na pojave kao sto je onaj izblajhani nilski konj u cipkastim carapama, a narod koliko vidim jako brzo guta pricu kako je to nesto sasvim normalno
Urlacher:
prokletnici...
jos da ta nakaza pobedi, i sve u pm...
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---plasim se da tu glasanje nista ne menja, cak sta vise ubedjen sam da se od pocetka znao pobednik i voleo bih da gresim, ali sve mi mirise da je to ona pedercina i da je cilj svega ovoga gay propaganda i navikavanje sirokih narodnih masa na pojave kao sto je onaj izblajhani nilski konj u cipkastim carapama, a narod koliko vidim jako brzo guta pricu kako je to nesto sasvim normalno
--- Kraj citata ---
bravo
tacno tako
ali sto je jos gore
on kada pobedi narod ce da bude ravnodusan jos vise nego i sada
ovo me sva situacija podseca na vreme dragog nam slobe ;D ;D,kada je karao sve od reda u dupe i nardo bio u tolikoj apatiji da je vredela ona prica o antilopi i lavu..
gde je lav napao krdo antilopa,oborio jednu i sa u zitkom je glocka dok mozda 30 ak metara dalje ove ostale koje su taj put prezivele,nastavljaju mirno da pasu travu,i gledaju u svoju kolegicu koju ovaj cereci ali im je u glavi samo jedna misao..DOBRO SMO PROSLI OVAJ PUT...NIJE NAS..
tako je i sada
pederi nas razbijaju kako stigu a narod je u tolikoj apataiji zbog svega ostalog da i ne razmislja sta nam u stvari rade na psihloskom planu preko tog posranog tv ali bitno je..maneka pobedi..ja i onako nemam nista od toga....tacno..nema niko nista od toga..osim sto ce deca da im smatraju da je normlano sutra na ulici da vide TAKVOG RETARIDRANOG DEBELOG MAJMUNA U CARAPAMA I NASMINKANIH NOKTIU i da ce dete rece...tj parodn..nece nista ni reci..JER JE TO NORMLANO..
MRSH BRE STOKO
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---prokletnici.
--- Kraj citata ---
DA..TISUCU IM BUBNJEVA DARKVUDA
Polomac:
Odosmo u p....lepu mater..
Degeneracija naroda do kraja.. :'( :'( :'(
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana