Ostalo > Offtopic

Ervin u kuci VB ?

<< < (19/22) > >>

Sasa Dimitrijevic:

--- Citat: wldnbg  Februar 26, 2010, 05:57:54 posle podne ---ako pobedi onaj trandza, pakujem kofere i zauvek napushtam ovu nesrecnu zemlju

--- Kraj citata ---

A gde ces da ides brate.. U drugim zemljamam je to sasvim normalno.. jedino smo cini mi se mi jos po malo normalni po tom pitanju...

Da ne budem Off.. najvise bih volio da pobedi Ervin. Ipak je on sportista i svi znamo koliko su mu potrebne pare..

PEJABG:

--- Citat: Sasa Dimitrijevic  Februar 27, 2010, 02:22:52 pre podne ---
--- Citat: wldnbg  Februar 26, 2010, 05:57:54 posle podne ---ako pobedi onaj trandza, pakujem kofere i zauvek napushtam ovu nesrecnu zemlju

--- Kraj citata ---

A gde ces da ides brate.. U drugim zemljamam je to sasvim normalno.. jedino smo cini mi se mi jos po malo normalni po tom pitanju...

Da ne budem Off.. najvise bih volio da pobedi Ervin. Ipak je on sportista i svi znamo koliko su mu potrebne pare..

--- Kraj citata ---
u neku muslimansku drzavu tamo se ubija za to :)

breshahils:

--- Kraj citata ---

Možeš početi da se pakuješ :)
Ja navijam za Ervina, ali koliko vidim Boki je "cool" nekima, kako bi ga ja oladio, sam Bog zna :D

Michelin:

--- Citat: breshahils  Februar 27, 2010, 08:47:53 pre podne ---

--- Kraj citata ---

Možeš početi da se pakuješ :)
Ja navijam za Ervina, ali koliko vidim Boki je "cool" nekima, kako bi ga ja oladio, sam Bog zna :D

--- Kraj citata ---
Brate potpuno se slazem sa tvojim predlogom 8)

nbg-v:
idem na Kubu- tamo bi ga Kastro kastrirao :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju