Ostalo > Offtopic

Нападнут Веља Илић

<< < (7/13) > >>

ela ela:

--- Citat: wldnbg  Februar 05, 2010, 02:16:07 posle podne ---ma i on je kreten- dobio je ono sto godinama sam radi- sutira novinare pred kameram u live prenosua, pred desetinama svedoka preti ljudima,vredja sve javno po svim medijima, juri po centu grada dzipom decka koji ga je "isekao" da se obracuna- a sad mu nije jasno kako neko u "javnosti moze da uradi tako nesto"- ma ko ga jebe i njega i sve politichare u ovoj zemlji

--- Kraj citata ---
Potpuno se slazem-ovo je jedino sto su ljudi od njega mogli da nauce gledajuci ga.
Imala sam priliku par puta biti u jednom lokalu u koji on svraca-pa ljudi moji-ta pojava okruzena svitom ogromnih gorilosa na sve lici
(npr nekog makroa brdjanina)samo ne na ministra.

aragorn:

--- Citat: ile  Februar 05, 2010, 07:45:53 posle podne ---na drugoj ruci je ruzica  :)

--- Kraj citata ---

H2SO4:
mozda je Djindjicev duh usao u ovog covjeka !?

sasacg:
Ahahaha samo sam cekao ;D ;D ;D

Znaci Isterivac djavola u najavi,a Sumpore

MR.BIG:
Velja a i svi ostali treba da se zapitaju zasto im se ovo desava ...............  alo bre , Holandski ministar ide biciklom na posao a ovima trebaju telohranitelji .......................  Ko je bre on ... u sred centra , radno vreme drzi govore ...... neprijavljen skup ............. o cemu ....... 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju