Ostalo > Offtopic
Нападнут Веља Илић
ela ela:
--- Citat: wldnbg Februar 05, 2010, 02:16:07 posle podne ---ma i on je kreten- dobio je ono sto godinama sam radi- sutira novinare pred kameram u live prenosua, pred desetinama svedoka preti ljudima,vredja sve javno po svim medijima, juri po centu grada dzipom decka koji ga je "isekao" da se obracuna- a sad mu nije jasno kako neko u "javnosti moze da uradi tako nesto"- ma ko ga jebe i njega i sve politichare u ovoj zemlji
--- Kraj citata ---
Potpuno se slazem-ovo je jedino sto su ljudi od njega mogli da nauce gledajuci ga.
Imala sam priliku par puta biti u jednom lokalu u koji on svraca-pa ljudi moji-ta pojava okruzena svitom ogromnih gorilosa na sve lici
(npr nekog makroa brdjanina)samo ne na ministra.
aragorn:
--- Citat: ile Februar 05, 2010, 07:45:53 posle podne ---na drugoj ruci je ruzica :)
--- Kraj citata ---
H2SO4:
mozda je Djindjicev duh usao u ovog covjeka !?
sasacg:
Ahahaha samo sam cekao ;D ;D ;D
Znaci Isterivac djavola u najavi,a Sumpore
MR.BIG:
Velja a i svi ostali treba da se zapitaju zasto im se ovo desava ............... alo bre , Holandski ministar ide biciklom na posao a ovima trebaju telohranitelji ....................... Ko je bre on ... u sred centra , radno vreme drzi govore ...... neprijavljen skup ............. o cemu .......
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju