Ostalo > Offtopic

Нападнут Веља Илић

<< < (2/13) > >>

sasacg:
Ma ima nekih koji su mnogo preci i to za mnogo zesce batine!

The_Bulldog:

--- Citat: marelli  Februar 05, 2010, 02:05:27 posle podne ---bulldog, odlican ti je ovaj snapshoot , extra si ga uvatio

--- Kraj citata ---

Kopirano sa neta...mislim blic online...

marelli:

--- Citat: The_Bulldog  Februar 05, 2010, 02:11:33 posle podne ---
--- Citat: marelli  Februar 05, 2010, 02:05:27 posle podne ---bulldog, odlican ti je ovaj snapshoot , extra si ga uvatio

--- Kraj citata ---

Kopirano sa neta...mislim blic online...

--- Kraj citata ---

ma nema veze, ja vest ne bih ni primetio da je ti nisi stavio

nbg-v:
ma i on je kreten- dobio je ono sto godinama sam radi- sutira novinare pred kameram u live prenosua, pred desetinama svedoka preti ljudima,vredja sve javno po svim medijima, juri po centu grada dzipom decka koji ga je "isekao" da se obracuna- a sad mu nije jasno kako neko u "javnosti moze da uradi tako nesto"- ma ko ga jebe i njega i sve politichare u ovoj zemlji

marelli:

--- Citat: wldnbg  Februar 05, 2010, 02:16:07 posle podne ---ma i on je kreten- dobio je ono sto godinama sam radi- sutira novinare pred kameram u live prenosua, pred desetinama svedoka preti ljudima,vredja sve javno po svim medijima, juri po centu grada dzipom decka koji ga je "isekao" da se obracuna- a sad mu nije jasno kako neko u "javnosti moze da uradi tako nesto"- ma ko ga jebe i njega i sve politichare u ovoj zemlji

--- Kraj citata ---

X2

sto kazu neki komentatori na blicovom sajtu  ;D

--- Citat ---Nemojte se uzbuđivati. Taj vid komunikacije- pesnicama je uobičajen za Velju. Verovatno je našao pravog sagovornika.
--- Kraj citata ---

--- Citat ---Velimir Ilic se i sam sluzi nasiljem u svom politickom delovanju, zasto mu onda smeta kad dobije istom merom? Mislim, to je licemerje, zar ne?
--- Kraj citata ---

--- Citat ---ovaj vid komunikacije uopste nije stran gos.ilicu
--- Kraj citata ---

--- Citat ---Ne podrzavam bilo kakav oblik nasilja ali cini mi se da se obistinila ona: "Sve se vraca- sve se placa". Udarao je i on...
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju