Ostalo > Offtopic
ceca's ass - new edition
Tanja U.:
Alo bre Bajicu ;) pa nisam ni rekla da se meni takve dopadaju .. no ko zna, mozda mi se i dopadaju hahhahahahaa
Salim se ... zelim reci da danas ima puno cura/zena (ovde ne prozivam Cecu vec govorim uopsteno, ok?) koje kao izgledaju super, a kad skinu tonu sminke sa sebe, skinu sa sebe farmerice i gacice cija je pozadena postavljena tako da vizuelno povecava i dize guzu, pa onda skinu grudnjake a pod rukom osetis plastiku itd itd itd i onda se dobro ne okupaju vec oribaju, maltene dozivis shock. Uopste se ne zezam kad ovo govorim. Nisam jednom prisustvovala sceni kad neka curica u toaletu kafica namesta te "specijalne" hlace, carapice ... ili sta li vec.
Cura/zena koja se kraj vas, momci, budi ujutru, vrlo cesto je mozda i zgodnija i lepsa od mnogih na estradi.
bajic:
Mislis nesto ovako-ne odnosi se na zadnju recenicu.
natasha_bg:
Slazem se sa Witch,da ispod skupih krpica i sminke sve to lepse izgleda.
Jos ako neko zna da sve to lepo "upakuje" lep izgled je zagarantovan.
Ali to sto je dosla iz Zitoradje tj iz unutrasnjosti Srbije ne mora da znaci
da je okorela seljanka.Ljudi,pa ja znam gomilu ljudi koji su dosli mozda
jos iz zabacenijih i nerazvijenijih mesta,pa su postali neko i nesto u zivotu.
Zavrsili silne fakultete,imaju dobar posao itd.Apsurdno je suditi ljudima po tome odakle su dosli i odakle im poticu koreni.Lako je kuditi druge i pricati
o njima sve najgore,treba malo pogledati sebe i biti samokritican.Ali s obzirom da se nalazimo na Balkanu to me u opste ne cudi,jer ovde se niciji uspeh ne prasta.U ostalom mislim da i nije bitno kakvo je cecino dupe,jer je ona pevacica i bitno je kakav joj je glas i pesme.
Ali ipak sam se zacudila da je tako nesto sebi dozvolila.
Znam da je do skoro govorila kako se nikad u zivotu nije bavila sportom,tako da je ovo sasvim za ocekivati.Medjutim,pre par dana sam procitala(ne znam u kojim novinama)da je od skoro pocela da ide u teretanu.
Sto se tice koncerta bilo je super.Sve pohvale za organizaciju i naravno za ozvucenje.
Eto toliko od mene
:wink:
H2SO4:
ustaj brate Arkane ustaj, ne ide ovo vise ovako..................
Markoni:
i ja mislim da je tehnika i organizacija bila dobra ali to znaci da su ljudi koji su radili to dobro zavrsili a ne Ceca , ja ne govorim da je ona seljancura ali sigurno da nije dama i nije i neka pevacica a ni neki interpretator kada peva uopsta nema nekih emocija , evo danas sam bas odgledao jedan nastup Tome Zdravkovica i onako uporedio sa Cecinim koncertom sto se tice interpretacije , emocija , i Toma je za nju BOG , a nije nosio guci , cavali vec u nekoj staroj kosulji ali sa takvom emocijom peva a Ceca em ima glas za jednu skalu pa i to nezna da odradi em je kako sam video samo setala gnojavo dupe po bini , ali od svega najgore je sto je ona idol klincima , to je najgore od svega , a da ste je videli na utakmicama , e pa onda neko da kaze da je dama
i witch je upravu bez sminke i uzivo ne lici ni na sta ni prosecna nije
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju