Ostalo > Offtopic

SVE ZA LJUBAV-KAKO TO RADE CRNOGORCI

<< < (5/9) > >>

PEJABG:
a) promenio bih kurvi licni opis,a lika bih sutnuo u dupe
b)pa branio bih se , ako je mnogo jaci gledao bih da dohvatim neki predmet pa da ga umlatim :)

nbg-v:
ja ne bih reagovao nikako- iskulirao bih.... ako sam vec bio toliki luzer da mi se riba kara sa nekim drugim, ne bih joj pruzao to zadovoljstvo da me vidi kako pizdim i time degradiram sebe a istovrmeno joj dizem ego i dajem joj na vrednosti svojom reakcijom
a lika bih castio pivom, jer mi je pokazao kakva mi je riba zapravo i bio bih mu zahvalan...
mada bih se i zapitao sta sa mnom ne valja kad nisam bio dovoljno dobar da je zadrzim samo za sebe...mada to ne mora  da znachi- neke ribe su jednostavno dronfulje

Spartak:

--- Citat: wldnbg  Februar 19, 2010, 01:23:00 pre podne ---ja ne bih reagovao nikako- iskulirao bih.... ako sam vec bio toliki luzer da mi se riba kara sa nekim drugim, ne bih joj pruzao to zadovoljstvo da me vidi kako pizdim i time degradiram sebe a istovrmeno joj dizem ego i dajem joj na vrednosti svojom reakcijom
a lika bih castio pivom, jer mi je pokazao kakva mi je riba zapravo i bio bih mu zahvalan...
mada bih se i zapitao sta sa mnom ne valja kad nisam bio dovoljno dobar da je zadrzim samo za sebe...mada to ne mora  da znachi- neke ribe su jednostavno dronfulje

--- Kraj citata ---
sto ljudi sto cudi brate ....

PEJABG:
svaka ti cast ako u tom trenutku ne bi pukao! treba biti bas hladnokrvan :)

tenssa:
Ubio i nju i njega...instiktivno i 'ladnokrvno ;D

Bjezao koliko me noge nose... ;D ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju