Ostalo > Offtopic
SVE ZA LJUBAV-KAKO TO RADE CRNOGORCI
igor2806:
--- Citat: markosmarko Februar 20, 2010, 07:11:09 posle podne ---За прељубу је потребно двоје.Да се сви придржавају Божије заповести "не чини прељубе" и "непожели ништа што је туђе" не би се догађале овакве ствари,а догађају се одувек.Да нема понуде не би било ни потражње.
--- Kraj citata ---
Naravno ponuda uslovljava potraznju i obrnuto!
TINA2580:
--- Citat: wldnbg Februar 19, 2010, 01:23:00 pre podne ---ja ne bih reagovao nikako- iskulirao bih.... ako sam vec bio toliki luzer da mi se riba kara sa nekim drugim, ne bih joj pruzao to zadovoljstvo da me vidi kako pizdim i time degradiram sebe a istovrmeno joj dizem ego i dajem joj na vrednosti svojom reakcijom
a lika bih castio pivom, jer mi je pokazao kakva mi je riba zapravo i bio bih mu zahvalan...
mada bih se i zapitao sta sa mnom ne valja kad nisam bio dovoljno dobar da je zadrzim samo za sebe...mada to ne mora da znachi- neke ribe su jednostavno dronfulje
--- Kraj citata ---
savršen odgovor! :)
Spartak:
pa taj odgovor prija zenama :))))) hahahaha
TINA2580:
--- Citat: Spartak Mart 01, 2010, 04:01:38 pre podne ---pa taj odgovor prija zenama :))))) hahahaha
--- Kraj citata ---
više muškarcima nego ženama.... takve glupače i treba ignorirati jer takvim glupačama u suprotnom imponiraš...
Spartak:
pa imponiras, ako bijes ljubavnika :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju