Ostalo > Offtopic

SVE ZA LJUBAV-KAKO TO RADE CRNOGORCI

<< < (8/9) > >>

igor2806:

--- Citat: markosmarko  Februar 20, 2010, 07:11:09 posle podne ---За прељубу је потребно двоје.Да се сви придржавају Божије заповести "не чини прељубе" и "непожели ништа што је туђе" не би се догађале овакве ствари,а догађају се одувек.Да нема понуде не би било ни потражње.

--- Kraj citata ---
Naravno ponuda uslovljava potraznju i obrnuto!

TINA2580:

--- Citat: wldnbg  Februar 19, 2010, 01:23:00 pre podne ---ja ne bih reagovao nikako- iskulirao bih.... ako sam vec bio toliki luzer da mi se riba kara sa nekim drugim, ne bih joj pruzao to zadovoljstvo da me vidi kako pizdim i time degradiram sebe a istovrmeno joj dizem ego i dajem joj na vrednosti svojom reakcijom
a lika bih castio pivom, jer mi je pokazao kakva mi je riba zapravo i bio bih mu zahvalan...
mada bih se i zapitao sta sa mnom ne valja kad nisam bio dovoljno dobar da je zadrzim samo za sebe...mada to ne mora  da znachi- neke ribe su jednostavno dronfulje

--- Kraj citata ---

savršen odgovor! :)

Spartak:
pa taj odgovor prija zenama :))))) hahahaha

TINA2580:

--- Citat: Spartak  Mart 01, 2010, 04:01:38 pre podne ---pa taj odgovor prija zenama :))))) hahahaha

--- Kraj citata ---

više muškarcima nego ženama.... takve glupače i treba ignorirati jer takvim glupačama u suprotnom imponiraš...

Spartak:
pa imponiras, ako bijes ljubavnika :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju