Ostalo > Offtopic
Podbradak
Nico:
Ja imam jednu veliku muku, zove se PODBRADAK (nastao usled preteranog i nepravilnog koriscenja koriscenja kreatina).
Svuda gde odem na netu pise da se jako tesko skida i da je tesko usredsrediti da se masti tope samo na nekom odredjenom delu tela, u mom slucaju lice, sto je tacno.
Ali ja sad posle duzeg vremena kardia, naravno, ne zapostavljajuci i anaerobni trening, iako dosta definisan i dalje imam taj podbradak.
Da li bi neke vezbe za vrat ili lice pomogle mozda?
Ili neko farmaceuticko cudo?
Hvala!
H2SO4:
odlican chlanak
Manimal:
--- Citat: Nico ---Ja imam jednu veliku muku, zove se PODBRADAK (nastao usled preteranog i nepravilnog koriscenja koriscenja kreatina).
Svuda gde odem na netu pise da se jako tesko skida i da je tesko usredsrediti da se masti tope samo na nekom odredjenom delu tela, u mom slucaju lice, sto je tacno.
Ali ja sad posle duzeg vremena kardia, naravno, ne zapostavljajuci i anaerobni trening, iako dosta definisan i dalje imam taj podbradak.
Da li bi neke vezbe za vrat ili lice pomogle mozda?
Ili neko farmaceuticko cudo?
Hvala!
--- Kraj citata ---
Da li ti je to neki doktor rekao ili si sam zakljucio da si dobio PODBRADAK od kreatina.
dr_rapid:
Fantastican clanak, zaista...
Nico:
zakljucak sam sàm izvadio.
nemoj ovde da disktujemo da li kreatin moze da te napuni tecnoscu i gde neces ili ne, uglavnom rekao sam i da sam ga verovatno nepravilno koristio.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju