Ostalo > Offtopic
Problem sa you tubom
MarK3:
ma Mozzila je puna bagova... jedan od losijih pretrazivaca... skini Google Chrome i to je to ;D
i mnogo je jednostavnija, lepsa i sto je najbitnije mnogo brze radi i nema problema sa cash memorijom i temp fajlovima
Polomac:
--- Citat: marelli Februar 28, 2010, 10:30:52 posle podne ---koji je plugin bio u pitanju?
--- Kraj citata ---
Pojma nemam..ali sam trazeci pomoc dobio uput za update Jve i Adobe pleyera..
uz cache brisanje..
marelli:
--- Citat: MarK3 Februar 28, 2010, 10:32:25 posle podne ---ma Mozzila je puna bagova... jedan od losijih pretrazivaca... skini Google Chrome i to je to ;D
i mnogo je jednostavnija, lepsa i sto je najbitnije mnogo brze radi i nema problema sa cash memorijom i temp fajlovima
--- Kraj citata ---
na koje bagove mislis?
Malkice, u poslednje vreme ima problema sa "rupama", ali je ovako sve OK, mene nikada nje zezala.
Zavisi i kakav je plugin, mozda on zeza, oni dolaze zasebno u odnosu na FF, pa moze da se desi neki problem sa njim a to da se pripise FF-a?
Shumadinac:
A kako se iskljucuju ovi pop up-ovi i reklame, to mi stalno na raznim Tube-ovima iskace?
Je l' to do Mozilla-e, ili ne...?
Polomac:
--- Citat: Shumadinac Februar 28, 2010, 10:38:18 posle podne ---A kako se iskljucuju ovi pop up-ovi i reklame, to mi stalno na raznim Tube-ovima iskace?
Je l' to do Mozilla-e, ili ne...?
--- Kraj citata ---
Ides u alate i tu ukljucis opcije..naci ces podesavanje i za pop-up..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju