Ostalo > Offtopic
Problem sa you tubom
The_Bulldog:
--- Citat: Polomac Februar 28, 2010, 10:33:04 posle podne ---
--- Citat: marelli Februar 28, 2010, 10:30:52 posle podne ---koji je plugin bio u pitanju?
--- Kraj citata ---
Pojma nemam..ali sam trazeci pomoc dobio uput za update Jve i Adobe pleyera..
uz cache brisanje..
--- Kraj citata ---
Ma da nije to neki add ons? I ako imas negde cekiranu opciju da automatski prepozna link i krene sa skidanjem..to lako moze biti to...Da li koristis neki add ons za to?
Polomac:
--- Citat: The_Bulldog Februar 28, 2010, 11:04:10 posle podne ---
--- Citat: Polomac Februar 28, 2010, 10:33:04 posle podne ---
--- Citat: marelli Februar 28, 2010, 10:30:52 posle podne ---koji je plugin bio u pitanju?
--- Kraj citata ---
Pojma nemam..ali sam trazeci pomoc dobio uput za update Jve i Adobe pleyera..
uz cache brisanje..
--- Kraj citata ---
Ma da nije to neki add ons? I ako imas negde cekiranu opciju da automatski prepozna link i krene sa skidanjem..to lako moze biti to...Da li koristis neki add ons za to?
--- Kraj citata ---
To nisam proverio.
Ne verujem da je to u pitanju jer..nisam pomenuo detalj,bitan..
Ne desava se uvek,nekada sasvim korektno otvori link tuba,a nekada nece..
E sad nisam probao po instalaciji uvih plugina..
Nenad018:
Kad Vam se tako nesto desi prva opcija je da idete na Mozila Safe mode ako sve radi ok muci vas neki plugin... onda odete na tools - options - zatim pri dnu strane manage add-ons pa na plugins i gasite 1 po 1 dok ne vidite koji vas muci...
Polomac je imao problema sa pluginom a ne sa samom mozzilom,pazi update jave i slicno moze da ti zezne i IE i mozzilu ako dodje u konflikt sa nekim internim fajlom browsera.
@ Neko
je pitao za pop up imas automatski filter pop-apova a ako to ne radi ... komp ti je zarazen sa spyware ako ne znas gde neci reg. verziju da ocistis pusti na pm mail poslacu ti ja reg verziju
p.s iznenadio bi se sta bi ti sve pronasao :)
Polomac:
Resio sam problem instalacijom programcica Adblock Plus koji nudi Mozzzila.Sada je sve ok...
igor2806:
Ja sam dosta koristio mozzilu,ali chat na fb mi je stalno kocio nenormalno ,predjem na google chrome i radi sve perfekt!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju